Ekonomiansvarig med HR-ansvar till Kylgruppen

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Nu söker Kylgruppen dig som är en serviceinriktad ekonom med bred kunskap inom ekonomi och som brinner för människor!

Om rollen
I rollen som ekonomi/HR ansvarig ingår du i ledningsgruppen och har ansvar för hela flödet inom ekonomi samt bygga upp HR funktionen.

  • Ansvara och utföra hela flödet från reskontra till månadsbokslut
  • Skatte och momsdeklarationer
  • Löneadministration
  • Upprätta månadsrapporter och presentera i ledningsgrupp
  • Upprätta årsredovisning och vara kontaktperson för revisorerna
  • Driva budget och prognosarbete

Du har även ansvar för en del administrativa uppgifter samt växel och kontor.

Vem söker vi?För att lyckas i rollen som ekonomianansvarig ser vi att du har flerårig erfarenhet inom ekonomi. Du har tidigare haft en roll med helhetsansvar där du arbetat med redovisning, bokslut, årsredovisning, budget, analys och lön. Det är meriterande om du tidigare haft HR ansvar men det viktiga är att du har ett intresse av att utvecklas inom HR. Du har en förmåga att fokusera på detaljer samtidigt som du kan lyfta blicken och se till helheten. Det talar och skriver svenska obehindrat. Vi ser att du tidigare har arbetat i ett mindre till medelstort bolag.

Som person är du lösningsorienterad, serviceminded och trivs i en roll där du får driva förändring. Du har skinn på näsan samtidigt som du är ödmjuk, lyhörd och brinner för människor.

Om Kylgruppen ABKylgruppen har varit verksamt sedan 1984 och erbjuder tjänster för installation och service av kyl & värmepumpsanläggningar. Företaget har sedan start valt att växa organiskt och med hjälp av rekrytering av erfarna personer och är nu ett 40-tal medarbetare.

”Vår vision är att vara det självklara valet för de organisationer som prioriterar ett värdeskapande klimat för sin verksamhet.”

Läs mer om Kylgruppen på deras hemsida www.kylgruppen.se.

Nyfiken på att veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Kylgruppen med EQonomy/Wise Professionals. 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning med placering på kontoret i Västberga nära både pendeltåg och tunnelbana samt med tillgång till parkering.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Elin Allskog på elin.allskog@eqonomy.se eller Jenna Hemberg jenna.hemberg@eqonomy.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Redovisningschef till Bilia AB

Vi på Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en förändringsorienterad Redovisningschef till ett av våra redovisningsteam. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan!

Solna Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Administrativ chef med redovisningsansvar

Vill du arbeta som administrativ chef i en bred roll där du får leda ett engagerat team och samtidigt arbeta operativt med redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med kompetenta och härliga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer