Senior redovisningsekonom / förvaltningsekonom

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Har du landat i att du vill arbeta med redovisning och gärna inom fastighetsbranschen? Vill du dessutom arbeta i en kultur där det finns möjlighet att sätta din egen prägel på ditt arbete och din karriärutveckling? Då ska du läsa vidare!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Om tjänsten
EMF-koncernen har under årens lopp vuxit genom egen produktion och uppdraget behöver utökas med ytterligare en förvaltningsekonom. Som senior redovisningsekonom / förvaltningsekonom arbetar du i team tillsammans med fastighetsförvaltare, hyresadministratörer och fastighetstekniker i specifika uppdrag.

Exempel på arbetsuppgifter:
-Löpande bokföring samt betalningar
-Upprätta skatte- moms- och arbetsgivardeklarationer
-Upprätta bokslut samt finansiella rapporter
-Upprätta årsredovisning
-Konsolidering
-I samarbete med kund sammanställa budget och prognos

Vem är du?
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har en högskoleutbildning inom företagsekonomi eller motsvarande samt 3-5 års erfarenhet av en bred redovisningsroll, gärna inom fastighetsområdet. Du är självständig i hela redovisningsflödet, från reskontra till bokslut och rapportering. Det är önskvärt att du har erfarenhet av Agresso (UBW) samt Norstedts skatt och du är en van användare av Excel.

Vidare har du en god förmåga att skapa relationer genom ödmjukhet och tålamod. Du kan förklara och förmedla ekonomisk information på ett tydligt sätt och du är strukturerad och noggrann. Även i situationer med hög belastning behåller du ditt positiva synsätt och det är för dig självklart att hjälpa dina kollegor och dina kunder. Dessutom är du nyfiken och driven vilket gör att du gärna tar dig an nya uppgifter.

Varför jobba här?
Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Om bolaget
Företaget Einar Mattsson grundades av Einar Mattsson 1935, då han blir erbjuden att bebygga en villatomt i Södra Ängby. Einars passion för att bygga handlade inte enbart om hantverket i sig, en lika stark drivkraft var att skapa ett bättre boende för stadens invånare, något han själv såg behov av när han kom till de sneda och vinda fattigkvarteren i city. Einar Mattssons vision är att nästa kapitel ska vara det bästa i Einar Mattssons och stadens historia. Läs gärna mer på https://www.einarmattsson.se/

Intresserad?
Vi som samarbetar i detta uppdrag är rekryteringskonsult Elin Allskog (elin.allskog@eqonomy.se) och rekryteringskonsult Ramona Johansson (ramona.johansson@eqonomy.se) Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av affärsorienterade ekonomer. Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Redovisningschef till Bilia AB

Vi på Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en förändringsorienterad Redovisningschef till ett av våra redovisningsteam. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan!

Solna Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Administrativ chef med redovisningsansvar

Vill du arbeta som administrativ chef i en bred roll där du får leda ett engagerat team och samtidigt arbeta operativt med redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med kompetenta och härliga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer