Skip to content

Håll ekonomin i rörelse. Kontakta oss!

Kontaktar du oss från ett företag? Så roligt att du vill prata med oss! Fyll i formuläret nedan eller ring oss på 08 505 128 31. Är du jobbsökande och har en fråga? Hör av dig till någon av oss!

Stockholm

Konsulter och rekrytering inom ekonomi i Stockholm.

Linnégatan 87
Box 22109, 104 22 Stockholm

Kandidater och övriga frågor: 08 -505 128 31
Kunder: 010-330 06 19

Visa på karta

Göteborg

Konsulter och rekrytering inom ekonomi i Göteborg.

Kungsgatan 20
411 19 Göteborg

Kandidater och övriga frågor: 08 -505 128 31
Kunder: 010-330 06 19

Visa på karta

Malmö/Öresund

Konsulter och rekrytering inom ekonomi i Malmö.

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

Kandidater och övriga frågor: 08 -505 128 31
Kunder: 010-330 06 19

Visa på karta

Säg hej till våra medarbetare

  • STAD

Caroline Karlsson

Försäljning

Shadi Mårtensson

Konsultchef, Stockholm

Shadi Mårtensson

Konsultchef, Stockholm

Lite om mig

Ekonom i grunden med mer än 8 års erfarenhet inom big4 och business controlling. Att jobba som konsultchef är fantastiskt roligt. Ett område där jag får möjligheten att varje dag träffa nya spännande människor, utveckla relationer och utveckla organisationen inom området. Känslan av en lyckad affär eller ett givande samarbete där alla parter är supernöjda är en stark drivkraft.

Mitt drömresmål: Sydafrika och uppleva Nya Zeeland igen med min familj.

Min förebild: Min far och hans positiva synsätt!

Jag är inte bara konsultchef: jag hämtar energi i lugnet på vårt landställe ute på Värmdö med vattnet och mycket natur. Förutom det så ger jag mig gärna på att prova nya spännande maträtter.

Lisa Kayser

Konsultchef, Göteborg

Lisa Kayser

Konsultchef, Göteborg

Lite om mig

I mitt arbete får jag möjligheten att bygga relationer och skapa kontaktnät genom intressanta möten och givande kundsamarbeten. Något av det roligaste i mitt jobb är att matcha rätt person för rätt uppdrag och att sedan följa den personen, samt finnas där som ett bollplank på vägen för både konsult och uppdragsgivare.

Att dagligen vägleda människor som står inför ett stort beslut i yrkeslivet, att ta det nervkittlande steget till sitt nästa drömjobb – den känslan är oslagbar!

På min bucket list: Att ha besökt alla världsdelar vilket innebär att jag har kvar: Sydamerika, Afrika och Oceanien – dock skippar jag gärna Antarktis!

Bästa life hack: Med en gnutta humor kommer man långt!

Jag är inte bara konsultchef: Det jag får mest energi av efter jobbet är dans! För mig ligger salsan lite extra varmt om hjärtat vilket också gör att jag är engagerad i en salsaförening privat.

Jonatan Lundberg

Rekryteringskonsult, Stockholm

Jonatan Lundberg

Rekryteringskonsult, Stockholm

Lite om mig

Jag brinner för att hjälpa både individer och organisationer att hitta rätt i den djungel som arbetsmarknaden blivit. Att jag får energi av att träffa människor är en väldigt bra kombination med de många kandidater jag träffar dagligen. Jag har jobbat med rekrytering i fem år med ett fokus på ekonomer och affärsutvecklare.

Mitt drömresmål: Wembley Stadium, 13 juli 1985

På min bucket list: Åka pudersnö i Japan

Jag är inte bara rekryteringskonsult, jag är även: en riktig fotbollsnörd, både på plan och i tv-soffan. Pudersnö i branta backar, sol och bad, eller lugnet i stugan hemma i Umeå är andra saker jag ägnar fritiden åt.

Malin Lindéen

Affärsområdeschef

Malin Lindéen

Affärsområdeschef

Lite om mig

Jag är en driven och engagerad ledare med mer än 15 års erfarenhet från ledande befattningar i främst konsult och rekryteringsbranschen. Jag har stor erfarenhet från entreprenöriella tillväxtbolag och brinner för att få verksamheter och människor att växa.

På min bucket list:Att med min familj hyra en stor amerikans camper-van och upptäcka den kanadensiska vildmarken

Bästa life hack: Gör saker förr, inte senare!

Jag är inte bara Affärsområdeschef, jag är även: en passionerad hemmakreatör som älskar att fixa hemma: allt från att möblera om, måla egna tavlor och andra roliga DIY-projekt

Emma Rehn

Talent Aquisition Specialist

Karin Steenstrup

Rekryteringskonsult

Vi räknar med att du hör av dig!

Vi vill komma i kontakt med dig. Hör av dig!