Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Unik chans för dig som är Redovisningsekonom och vill jobba söder om City

”Söker du en bred redovisningstjänst och lockas av en roll där du får möjligheten att använda hela din kompetens på ett bolag med en stabil och stark expansionsresa framför sig? Då kan det vara dig vi söker!”Om tjänsten:
Du kommer till en öppen atmosfär med familjestämning och högt i tak. Din roll kommer ha en viktig funktion då du har det övergripande ansvaret för redovisningen, så kallat ax-limpa inklusive löner och kommer vara ett efterlängtat stöd för övriga i gruppen. I rollen ingår även att ha hand om MIVAs systerbolag; Pumpsnabben AB och AB Öhbergs Pumpservice. Teamet på kontoret består av 3 projektledare samt VD, vilken man rapporterar till. Du erbjuds möjligheten att tillsammans med VD och koncernens CFO få vara med och sätta rutiner och struktur då denna tjänst är ny.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsansvarig:

Löpande bokföring
Kund/leverantörsreskontra
Avstämningar
Skatt och Moms
Deklarationer
Lön, arbetsgivaravgifter
Månadsbokslut
Årsbokslut
Budget och likviditetsuppföljning

Kontoret är beläget i Haninge/Jordbro så med fördel har du tillgång till bil.

Vem vi söker:
För att trivas på MIVA Montage AB bör du motiveras av att få arbeta självständigt men samtidigt vara ett stöd. Det innebär att vara utåtriktad och ha lätt för att samarbeta med andra. Du är van att prioritera och lägger stor vikt i att hålla hög kvalitet i det du levererar. Som person är du noggrann och har en stark analytisk förmåga och integritet. Du kan se helheten och har samtidigt en känsla för detaljer. Vidare är du en prestigelös teamplayer som inte tvekar att hjälpa till när det behövs. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem.
Systemen som används idag är SoftOne, Visma och Fortnox, så det är en fördel om man är bekant med dessa, men det finns möjlighet till utbildning om kunskaper inte finns sedan tidigare.

Om MIVA Montage AB
MIVA Montage AB är ett specialiserade på att leverera och montera kompletta anläggningar inom vatten, avlopp och industri.
Det är ett familjeföretag som sedan 2017 ägs av Lakers Group AB.
Miva har 23 anställda där de flesta har lång och bred erfarenhet av att utföra entreprenader inom vatten och avlopp. Företaget har som ambition att alltid ge ett personligt och engagerat bemötande till deras kunder. De strävar alltid efter att hålla en öppen och kontinuerlig kommunikation, både till kunder och leverantörer för att kunna bidra till bästa möjliga service. För att läsa mer gå in på www.mivamontage.se

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar MIVA Montage AB med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta mig, ansvarig rekryteringskonsult Ramona Johansson (ramona.johansson@eqonomy.se). Jag ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal