Unik chans för dig som är Redovisningsekonom och vill jobba söder om City

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

”Söker du en bred redovisningstjänst och lockas av en roll där du får möjligheten att använda hela din kompetens på ett bolag med en stabil och stark expansionsresa framför sig?
Då kan det vara dig vi söker!”

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • KollektivavtalOm tjänsten:
Du kommer till en öppen atmosfär med familjestämning och högt i tak. Din roll kommer ha en viktig funktion då du har det övergripande ansvaret för redovisningen, så kallat ax-limpa inklusive löner och kommer vara ett efterlängtat stöd för övriga i gruppen. I rollen ingår även att ha hand om MIVAs systerbolag; Pumpsnabben AB och AB Öhbergs Pumpservice. Teamet på kontoret består av 3 projektledare samt VD, vilken man rapporterar till. Du erbjuds möjligheten att tillsammans med VD och koncernens CFO få vara med och sätta rutiner och struktur då denna tjänst är ny.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsansvarig:

Löpande bokföring
Kund/leverantörsreskontra
Avstämningar
Skatt och Moms
Deklarationer
Lön, arbetsgivaravgifter
Månadsbokslut
Årsbokslut
Budget och likviditetsuppföljning

Kontoret är beläget i Haninge/Jordbro så med fördel har du tillgång till bil.

Vem vi söker:
För att trivas på MIVA Montage AB bör du motiveras av att få arbeta självständigt men samtidigt vara ett stöd. Det innebär att vara utåtriktad och ha lätt för att samarbeta med andra. Du är van att prioritera och lägger stor vikt i att hålla hög kvalitet i det du levererar. Som person är du noggrann och har en stark analytisk förmåga och integritet. Du kan se helheten och har samtidigt en känsla för detaljer. Vidare är du en prestigelös teamplayer som inte tvekar att hjälpa till när det behövs. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem.
Systemen som används idag är SoftOne, Visma och Fortnox, så det är en fördel om man är bekant med dessa, men det finns möjlighet till utbildning om kunskaper inte finns sedan tidigare.

Om MIVA Montage AB
MIVA Montage AB är ett specialiserade på att leverera och montera kompletta anläggningar inom vatten, avlopp och industri.
Det är ett familjeföretag som sedan 2017 ägs av Lakers Group AB.
Miva har 23 anställda där de flesta har lång och bred erfarenhet av att utföra entreprenader inom vatten och avlopp. Företaget har som ambition att alltid ge ett personligt och engagerat bemötande till deras kunder. De strävar alltid efter att hålla en öppen och kontinuerlig kommunikation, både till kunder och leverantörer för att kunna bidra till bästa möjliga service. För att läsa mer gå in på www.mivamontage.se

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar MIVA Montage AB med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta mig, ansvarig rekryteringskonsult Ramona Johansson (ramona.johansson@eqonomy.se). Jag ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Redovisningschef till Bilia AB

Vi på Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en förändringsorienterad Redovisningschef till ett av våra redovisningsteam. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan!

Solna Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Administrativ chef med redovisningsansvar

Vill du arbeta som administrativ chef i en bred roll där du får leda ett engagerat team och samtidigt arbeta operativt med redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med kompetenta och härliga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer