Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Ekonomiassistent sökes till SKL International

Vill du känna stolthet över din arbetsgivare och arbeta i en internationell och föränderlig miljö? Då ska du söka till SKL International! Varmt välkommen med din ansökan!

Om rollen
SKL International går igenom en stark tillväxtfas och söker nu ytterligare expertis till teamet. I rollen som ekonomiassistent blir du en del av ekonomifunktionen som består av 9 personer. Du kommer att arbeta på SKL Internationals huvudkontor på Södermalm i Stockholm. I rollen ansvarar du för:

  • Ankomstregistrering av inkommande fakturor, kontroller samt utskick av dem i attestflödet
  • Definitivregistrering av inkommande fakturor
  • Bokföring av in- o utbetalningar
  • Kontering av bolagskostnader
  • Kontroll av reseräkningar och utlägg

I tjänsten ingår även diverse administrativa arbetsuppgifter.

Vem söker vi?
Nu söker vi dig som har ett eller ett par års erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Då SKL International befinner sig i en tillväxtfas ser vi att du trivs i en föränderlig miljö.

Som person har du ett positivt synsätt, du är noggrann och har dessutom en naturlig fallenhet för att finna lösningar samtidigt som du är kommunikativ och gillar att ge service.

Om SKL International
SKL International är Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) organisation för internationellt utvecklingsarbete. På uppdrag av framförallt Sida arbetar vi med stöd till utveckling av demokrati och förbättrad samhällsservice i olika delar av världen. I vårt arbete är SKL och SKL:s medlemmar, Sveriges kommuner, landsting och regioner en viktig kunskapskälla. På huvudkontoret i Stockholm är vi ca 30 personer och nästan dubbelt så många kontrakterade på heltid i våra projekt utomlands. Mer information om vad vi gör och var, finns på www.sklinternational.se.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar SKL International med Wise Professionals/EQonomy. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog på elin.allskog@eqonomy.se . Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen att ansöka!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal, Lunchförmåner