Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?
Här finns många lediga jobb inom Ekonomi & Finans.

Nytt

Specialist med god erfarenhet av inkomstskatt till Newsec

Är du en erfaren person med skattebakgrund, gärna inom konsult/revisions eller fastighetsbranschen, som har sinne för siffror och service? Hoppas det. För nu söker Newsec efter dig med erfarenhet av skattefrågor som lockas av en specialistroll i en framåtlutad organisation med passion för kollegor och kunder?

Göteborg Sista ansökningsdag: 14 februari, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Business Controller till Aftén bil

Aftén Group är det familjära företaget med högt driv och framtidsvisioner.
Vi är passionerade och vet att företagets framgång bygger på kundfokus och en stark lagkänsla. Nu finns en unik möjlighet för dig med erfarenhet av koncernredovisning, affärsnära ekonomiarbete och analys att bli en viktig nyckelspelare och en del av vår framtid där expansion och investeringar står på schemat.
Sök tjänsten som Business Controller redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 januari, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of Finance till Gasum

Gasum erbjuder miljövänligare alternativ till oljebaserade bränslen och kol samtidigt som vi hjälper kunder att uppnå sina mål för minskade utsläpp. Vägen till ett koldioxidneutralt samhälle skapas här och nu. Vill du vara med? Vi söker nu en Head of Finance som kan leda vår svenska ekonomiavdelning. Tjänsten är baserad i Linköping.

Linköping Sista ansökningsdag: 28 januari, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Senaste tillsatta jobben

Tillsatt

Internal Audit Manager

Har du erfarenhet av arbete inom revision och risk? ISS Facility Services AB söker dig med affärsfokus som vill vara med och driva arbetet med internrevision och risk framåt. ISS Facility Services AB är ett bolag med högt tempo i en internationell kontext och erbjuder dig en roll där dina kunskaper och personliga egenskaper värderas högt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Business controller till Bilia

Bilia är Nordens största bilkedja som alltid strävar efter lönsam tillväxt. Vår vision är att bli bilbranschens bästa serviceföretag som vill erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder.

Malmö Tipsa en vän

Läs mer

Fler tillsatta jobb

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@eqonomy.se eller 073-526 27 08

Registrera eller uppdatera din profil