Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?
Här finns många lediga jobb inom Ekonomi & Finans.

Controllerchef som vill bli ekonomichef

På Implenia börjar och utvecklas vår resa med dig. Tillsammans designar och skapar vi vår vision av morgondagen. En vision byggd på en lång tradition av erfarenhet. Vi söker nu en ekonomichef som är ansvarig för att leda, driva och vidareutveckla bolagets ekonomifunktion!

Göteborg Sista ansökningsdag: 24 april, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Controllerchef/Head of group control till Cibes i Gävle

Vill du vara en del av framgångsrika Cibes? Är du en erfaren ledare med stark analytisk- och god kommunikationsförmåga? Under 2020 genomförde Cibes ett flertal företagsförvärv, startade två nya säljbolag i USA och Indien, men även en ny fabrik i Kina. Som en naturlig del av denna tillväxt söker vi nu dig som vill vara med och bidra till deras fortsatta framgång i en roll som Head of Group Control.
Välkommen att läsa mer nedan och ansöka!

Gävle Sista ansökningsdag: 29 april, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Interim Ekonomiansvarig till ideell insamlingsstiftelse

Till en av våra uppdragsgivare som är ideell insamlingsstiftelse söker vi en interim Ekonomiansvarig. Vår uppdragsgivare behöver hjälp under tiden de rekryterar en permanent medarbetare. Start på uppdraget är omgående och ca 5-6 månader – heltid. Möjlighet till semester i sommar kommer att ges. Vi välkomnar både dig med F-skatt samt dig som önskar bli anställd.

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 april, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Projektcontroller till JM AB

Nu söker vi en Projektcontroller till Bostad region öst med placering på kontoret i Solna. Här kommer du till en öppen organisation med gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 april, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Interim Financial Controller

Till en av våra uppdragsgivare som är en global aktör inom fordonsindustrin söker vi en Financial Controller. Vår uppdragsgivare behöver förstärka teamet under en föräldraledighet. Start sker gärna i maj och uppdraget förväntas pågå i 6 – 9 månader, omfattningen är heltid. Möjlighet till semester i sommar kommer att ges. Vi välkomnar både dig med F-skatt samt dig som önskar bli anställd.

Stockholm Sista ansökningsdag: 8 maj, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Interim business analyst/cost controller

Till en av våra kunder som är en internationell koncern inom livsmedelsbranschen söker vi dig som vill axla en roll som interim business analyst/cost controller. Vår kund behöver förstärka teamet under en föräldraledighet. Start sker gärna så snart som möjligt. Uppdraget förväntas pågå minst ett år, omfattningen är heltid.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 april, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Controller

Vill du vara delaktig i en miljö där man skapar framgång och tillväxt? För att spetsa vårt redan kompetenta team söker vi nu en controller som trivs i en affärs- och verksamhetsnära roll. Läs mer i annonsen och tveka inte att söka redan idag!

Göteborg Sista ansökningsdag: 21 april, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Senaste tillsatta jobben

Fler tillsatta jobb

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@eqonomy.se eller 073-526 27 08

Registrera eller uppdatera din profil