Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?
Här finns många lediga jobb inom Ekonomi & Finans.

Ekonomichef

Vill du arbeta som ekonomichef i en bred roll där du får leda ett engagerat team, vara med och påverka och samtidigt vara operativ inom redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med engagerade och kunniga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 januari, 2019

Läs mer & ansök

Credit officer till Alektum Group

Nu har möjligheten öppnat upp sig för ett riktigt spännande uppdrag för dig som vill utvecklas inom finansbranschen, och närmare bestämt inom kredithantering. Vi söker dig med ekonomisk bakgrund som är redo för att självständigt hantera dina egna kunder och med bästa möjliga service och expertis erbjuda dem skräddarsydda finansiella kreditlösningar. Alektum Group det internationella bolaget med entreprenöriell känsla och en fantastisk resa framför sig.

Göteborg Sista ansökningsdag: 8 januari, 2019

Läs mer & ansök

Ekonom med IT kunskap sökes till PrimeQ

Är du en konsultativ och systemintresserad redovisningsekonom med erfarenhet av projektledning? Trivs du i en kreativ och flexibel miljö med fantastiska och engagerade kollegor? Då kan PrimeQ vara din nästa arbetsgivare!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 januari, 2019

Läs mer & ansök

Controller med intresse för projektledning

Har du erfarenhet av controlling i en affärsnära roll? Har du intresse av projektledning? Telge Energi söker dig som triggas av att både arbeta verksamhetsstödjande och att delta i projekt för en enklare elhandel.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 januari, 2019

Läs mer & ansök

Insurance Manager for Lynk & Co

It’s not every day that someone launches a new global car brand, but that isn’t what is unusual about Lynk & Co. We are re-defining the entire experience of buying, owning and using a car. Our fast-growing team based in Gothenburg, Sweden, and Hangzhou, China is reshaping mobility as we know it.

Göteborg Sista ansökningsdag: 31 december, 2018

Läs mer & ansök

Inköpscontroller till Ahlsell

Gillar du att påverka din egen utveckling och vill bidra till ständig förbättring av verktyg och processer? Har du erfarenhet av controlling, kanske i en affärsnära verksamhet inom inköp eller försäljning? Nu söker Ahlsell en inköpscontroller. Är det du? Läs mer om rollen här!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 januari, 2019

Läs mer & ansök

Financial Business Partner till Entrematic

Vill du arbeta i en högpresterande miljö som levererar produkter med överlägsen kvalité och design? Är du en skicklig ekonom som vill ta ett helhetsgrepp om en ekonomifunktion och göra finans till en nyckelfunktion i organisationen? Då har vi tjänsten för dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 7 januari, 2019

Läs mer & ansök

Vill du arbeta som konsult?

Är du i ett läge i karriären där du vill göra en förflyttning och bli konsult, antingen som anställd konsult eller underkonsult? Vi vill nå ut till dig som även är etablerad konsult och som är intresserad av att vara en del av vårt nätverk? Varmt välkommen in med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2018

Läs mer & ansök

Redovisningschef Norden

Vill du arbeta som Redovisningschef för Norden i en internationell miljö med drivna och energiska kollegor? Varje dag inspirerar Discovery sina tittare med innehåll och får dem att beröras, glädjas eller lära sig något nytt. Vill du bli en del av denna verksamhet? Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 januari, 2019

Läs mer & ansök

Controller för koncerngemensamma funktioner

Vill du arbeta som controller på Nobina, branschledare i termer av lönsamhet, utveckling samt initiativ för en sundare bransch och Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik? Varmt välkommen med din ansökan!

Solna Sista ansökningsdag: 29 december, 2018

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@eqonomy.se eller 073-526 27 08

Registrera eller uppdatera din profil