Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?
Här finns många lediga jobb inom Ekonomi & Finans.

Nytt

Finance Manager

Är du Finansiell Controller med erfarenhet av personalansvar och vill bli en del av ett bolag där det finns goda möjligheter till internationell karriär? Då kanske tjänsten som Finance Manager kan vara ett rätt nästa kliv för dig.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom

Som Redovisningsekonom på Brose hittar du ett utmanande jobb där ansvar erbjuds och utvecklas i takt med din kunskap. Blir du nyfiken på vad mer Brose och EQonomy kan erbjuda? Titta då in här och läs vidare.

Göteborg Sista ansökningsdag: 7 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Affärssystemkonsult till PrimeQ

Är du en konsultativ och systemintresserad redovisningsekonom med erfarenhet av projektledning? Trivs du i en kreativ och flexibel miljö med fantastiska och engagerade kollegor? Då kan PrimeQ vara din nästa arbetsgivare!

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Interim redovisningschef

Har du en passion för redovisning och en naturlig känsla för ledarskap? Då kan rollen som interim redovisningschef på SVEAB vara något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 september, 2017

Läs mer & ansök

Captive Manager/Redovisningsekonom till Marsh

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och är trygg i din kompetens? Sporras du av en högpresterande miljö där du får agera konsultativt i din specialistroll? Då kan tjänsten på internationella Marsh Management Services Sweden AB vara din nästa utmaning!

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 september, 2017

Läs mer & ansök

Financial Controller till Scandinavian Biogas

Vi på Scandinavian Biogas går till arbetet varje dag med känslan att vi bidrar med något meningsfullt till samhället. Vi jobbar för en renare värld. Och vi gör det bra. För att fortsätta vårt viktiga arbete behöver vi DIG!

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 september, 2017

Läs mer & ansök

EQonomy söker redovisningskompetens

Vi på EQonomy växer och får allt fler förfrågningar från våra kunder på redovisningskompetens. Har du erfarenhet av redovisning samt sätter stort värde i att kunna bidra med din kompetens och erfarenhet? Då vill vi ha en kontakt med dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 22 september, 2017

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@eqonomy.se eller 073-526 27 08