Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?
Här finns många lediga jobb inom Ekonomi & Finans.

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Befinner du dig i början av din karriär som ekonom, eller har du en tids erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent och vill utvecklas vidare inom leverantörsreskontra? Just nu söker vi efter en leverantörsreskontra-assistent till en av våra större kunder i Göteborg.

Göteborg Sista ansökningsdag: 2 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Marknadsanalytiker till JTI Sweden

Är du intresserad av att arbeta med marknadsanalys i en internationell snabbrörlig verksamhet? Är du en kommunikativ teamplayer med driv och vilja att utvecklas? Då ska du söka tjänsten som marknadsanalytiker på JTI Sweden AB.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Projektekonom till SKL International

Vill du känna stolthet över din arbetsgivare och arbeta i en internationell och föränderlig miljö? Vill du arbeta med spännande projekt för internationellt utvecklingsarbete? Då är rollen som projektekonom hos SKL International något för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Projektcontroller till BankID i centrala Stockholm

Är du noggrann och har ett intresse för IT? Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag som projektcontroller till BankID, en roll där analys och kvalitet kommer vara en del av din vardag. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 juli, 2018

Läs mer & ansök

Senior redovisningsekonom till företag i västra Stockholm

Söker du en bred roll på en arbetsplats med högt till tak och positiv stämning? Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag som redovisningsekonom till ett familjärt bolag inom bioteknik. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 juli, 2018

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@eqonomy.se eller 073-526 27 08

Registrera eller uppdatera din profil