Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?
Här finns många lediga jobb inom Ekonomi & Finans.

Ekonomiassistent till SC Motors

Söker du en roll där du kan utvecklas inom ekonomi? Då kan rollen som ekonomiassistent på SC Motors vara något för dig! Det här är ett konsultuppdrag på ca 6 månader via EQonomy/Wise Professionals med omgående start.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Strategisk Inköpare inom Indirekt material och Service

Har du tidigare arbetat med strategiskt inköp av Indirekt material och Service? Trivs du i en roll med många kontaktytor och ett decentraliserat arbetssätt? Vi vill skapa en starkare funktion inom Indirekt material och Service hos oss och söker dig som med erfarenhet, engagemang och nyfikenhet vill vara med att bygga detta.

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Ekonomisk förvaltare till Nabo

Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom med fokus på Bostadsrättsföreningar

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi har en öppen och prestigelös anda hos oss och du kommer att få jobba i ett team med ett trettiotal andra ekonomer. Då vårt erbjudande till bostadsrättsföreningar är i en uppstartsfas har du stor möjlighet att vara med och påverka. Har du dessutom ambitioner finns det goda möjligheter för dig att utvecklas med oss!

Solna Sista ansökningsdag: 27 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior Redovisningsekonom

Är du i början av din karriär som redovisningsekonom och känner för att ta nästa steg? Som konsult hos oss på Wise Professionals får du uppdrag inom olika branscher med varierande storlek vilket gör att du snabbt växer i din nuvarande kompetens. Varmt välkommen att bli en del av vårt konsultnätverk!

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@eqonomy.se eller 073-526 27 08

Registrera eller uppdatera din profil