Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?
Här finns många lediga jobb inom Ekonomi & Finans.

Business Controller till Luna i Alingsås

Som Business Controller i vår säljorganisation erbjuds du internationella samarbeten, frihet under ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Du får möjlighet att bidra och komma med förslag till förbättringar. Vi kommer involvera dig och hoppas att du är nyfiken på vår affär och verksamhet!

Göteborg Sista ansökningsdag: 8 maj, 2018

Läs mer & ansök

Serviceminded administratör till Göteborgs Tekniska Collage

Till vår kund Göteborgs Tekniska Collage (GTC) söker vi en mångfacetterad administratör som gillar kombinationen av service och administration. Du kommer att vara GTC:s ansikte utåt och stötta både projektkoordinator och andra avdelningar med administrativa underlag och ha många kontaktytor både internt och externt

Göteborg Sista ansökningsdag: 28 april, 2018

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom till PerkinElmer

Är du en kvalificerad redovisningsekonom med erfarenhet av bokslutsarbete och internationell verksamhet? Vill du bli en del av ett börsnoterat, internationellt bolag i en bred roll där du får möjlighet att utvecklas? Då kan rollen som redovisningsekonom hos PerkinElmer vara ett uppdrag för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 april, 2018

Läs mer & ansök

Senior redovisningsekonom till Peab Support AB

Är du en skicklig redovisningsekonom och vill bli en del av ett företag som arbetar med att bygga framtidens hållbara samhälle? Trivs du i en händelserik roll med stort eget ansvar? Då kan det här vara något för dig! Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 maj, 2018

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@eqonomy.se eller 073-526 27 08