Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?
Här finns många lediga jobb inom Ekonomi & Finans.

Senior Redovisningsspecialist till Tobii AB

Är du senior i redovisning och vill fortsätta utvecklas inom hantverket? Eller är du Redovisningschef och vill lämna ledarskapet och den löpande redovisningen och i stället arbeta med redovisning som specialist inom särskilda områden samt i projektform? Alldeles oavsett har vi tjänsten för dig som vill jobba affärsnära och fortsätta utvecklas inom redovisning i ett spännande bolag som är världsledande inom eye-tracking.

Täby Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Koncernredovisningsansvarig/Group Financial Controller

Vi på Tobii AB är världsledande inom eye-tracking – vår vision att skapa en värld där all teknik fungerar i harmoni med naturligt mänskligt beteende – och nu behöver vi förstärka vårt finance-team med en affärsorienterad Koncernredovisningsansvarig. Vill du fortsätta utvecklas i rollen inom koncernredovisning, konsolidering och rapportering så har vi jobbet för dig!

Täby Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of Finance Sweden med goda redovisningskunskaper

Vill du vara en del av framgångsrika Cibes? Vår nuvarande Head of Finance (Ekonomichef Sverige) går vidare till annan tjänst internt och vi söker nu dig som vill leda och ansvara för det löpande arbetet på vår ekonomiavdelning som hanterar de svenska bolagen. Välkommen att läsa mer nedan och ansöka!

Gävle Sista ansökningsdag: 30 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Senior Redovisningsekonom till Tobii

Har du flerårig erfarenhet från redovisningsarbete och har förmågan att se både detaljerna och helheten. Har du en kommunikativ förmåga och ett stort intresse för hur affären påverkar redovisningen. Är du är en teamplayer och tycker om att dela med sig av sina kunskap och idéer för att bidra till vår gemensamma effektivisering. Då är detta en roll för dig så sök idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of Finance Performance Center till CEVT

Vill du arbeta för ett företag som jobbar med lösningar för framtidens fordonsindustri och ingå i en organisation med en dynamisk mix av olika kulturer? Gillar du att utmana gamla sanningar och att testa nytt i jakten på framtidens lösningar kan detta vara rollen för dig. Nu söker CEVT en Head of Finance Performance Center till kontoret i Göteborg.

Göteborg Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Affärsdriven rekryteringskonsult till EQonomy

Vill du vara med på en spännande resa och bli en del av vårt härliga gäng?

EQonomy befinner sig i startgropen av en otroligt spännande utvecklingsresa, vår ambition är att bli den mest erkända och rekommenderade partnern inom rekrytering och attraktion för chefer och specialister inom ekonomi och finans.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Senaste tillsatta jobben

Tillsatt

Ekonomichef till Kungl. Vetenskapsakademien

Har du erfarenhet av ekonomisk verksamhetsstyrning och av ledarskap? Har du erfarenhet av stiftelsevärlden? Motiveras du av möjligheten att utveckla en funktion och dess medarbetare? Tycker du det skulle vara spännande att komma i kontakt med den vetenskapliga världen? Då kan det vara dig vi söker, läs mer nedan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Fler tillsatta jobb

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@eqonomy.se eller 073-526 27 08

Registrera eller uppdatera din profil