Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?
Här finns många lediga jobb inom Ekonomi & Finans.

Nytt

Ekonomiassistent inom kundreskontra

Har du erfarenhet av att arbeta med hela kundreskontraprocessen? Trivs du att arbeta i ett engagerat team och nära verksamheten? Är du prestigelös och serviceinriktad? Då kan tjänsten som ekonomiassistent inom kundreskontra hos JM vara nästa steg för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 mars, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Controller med ledaransvar till Sensus Riksförbund

Attraheras du av en arbetsplats som är i en spännande utvecklingsfas? Har du erfarenhet av verksamhetsnära controlling och ledarskap? Då kan detta vara något för dig! Sensus studieförbund organiserar om sig och söker nu en Hemvistledare för den gemensamma funktionen Ekonomi & Lön.

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 mars, 2019

Läs mer & ansök

Financial Business Partner till Entrematic

Vill du arbeta i en högpresterande miljö som levererar produkter med överlägsen kvalité och design? Är du en skicklig ekonom som vill ta ett helhetsgrepp om en ekonomifunktion och göra finans till en nyckelfunktion i organisationen? Då har vi tjänsten för dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 5 mars, 2019

Läs mer & ansök

Är du redovisningsassistent?

Nu kan du som redovisningsassistent få stora möjligheter genom att hänga med oss i vårt nätverk. Vi har uppdrag som redan är på rullning och fler är på ingång!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 mars, 2019

Läs mer & ansök

Senior Business Controller till Bilia AB

Vi på Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en Senior Business Controller till Bilia Personbilar, Region Stockholm. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Solna Sista ansökningsdag: 19 februari, 2019

Läs mer & ansök

Affärsdriven Konsultchef

Vi söker en affärsdriven Konsultchef till vårt affärsområde EQonomy, där vi är specialister på rekrytering och interima konsultlösningar för chefer och specialister inom ekonomi & finans.

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 februari, 2019

Läs mer & ansök

Är du en redovisningsekonom som letar efter nya utmaningar?

Vi på EQonomy vill bredda vårt nätverk med personer som arbetar inom redovisning då vi ser en ökad efterfrågan efter redovisningskompetens hos våra kunder. Vi erbjuder en utvecklande konsultroll där du har möjlighet till både personlig utveckling och att bidra med din kunskap.

Göteborg Sista ansökningsdag: 24 februari, 2019

Läs mer & ansök

Financial Controller till SC Motors Sweden

Vill du arbeta som Financial Controller i en spännande internationell koncern? Som Financial Controller på SC Motors får du vara med i ett spännande skede och arbeta med kompetenta och engagerade kollegor i en dynamisk verksamhet där ambitionen är att bli den bästa controlleravdelningen!

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 februari, 2019

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@eqonomy.se eller 073-526 27 08

Registrera eller uppdatera din profil