Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?
Här finns många lediga jobb inom Ekonomi & Finans.

Accountant to iZettle

Are you a person that thrives in an international, fast paced environment? Do you want to develop your knowledge in accounting and be part of a talented team with the aim of changing the industry? Apply for the position at iZettle today!

Stockholm Sista ansökningsdag: 8 mars, 2018

Läs mer & ansök

Captive Manager/Redovisningsekonom till Marsh

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och är trygg i din kompetens? Sporras du av en högpresterande miljö där du får agera konsultativt i din specialistroll? Då kan tjänsten på internationella Marsh Management Services Sweden AB vara din nästa utmaning!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 mars, 2018

Läs mer & ansök

Senior Business Controller till DHL Freight Storage

Är du controller och vill utvecklas inom ett av världens marknadsledande företag inom logistikbranschen? Är du kommunikativt skicklig och vill kunna göra en skillnad i verksamheten genom att proaktivt och skarpsynt komma med förbättringsförslag kopplat till analyser och prognoser? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 14 mars, 2018

Läs mer & ansök

Ekonomichef med controllerinriktning

I vårt entreprenörs- och affärsdrivna dotterbolag Wästbygg Projektutveckling söker vi dig som vill utveckla oss och driva vårt bolag framåt tillsammans med VD. Förutom ett helhetsansvar för dotterbolagets ekonomi innebär ditt ansvar även att se över hur vi arbetar med och säkerställa en hög kvalitet i våra utvecklingsprojekt. Du har personalansvar och sitter med i två ledningsgrupper.

Göteborg

Läs mer & ansök

Ekonomichef till AF Bygg Göteborg

Vi står inför en spännande tillväxtresa i Sverige och behöver dig som vill vara med och förändra! Du får frihet att göra det som du är bäst på och för oss är det helt okej om du som ekonomichef har tummen mitt i handen.

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 mars, 2018

Läs mer & ansök

Analytisk HR Controller till JTI

Har du erfarenhet av analysarbete och ett sinne för affärer? Trivs du i en roll där du får arbeta med HR-frågor och där du har möjlighet att både utveckla och utvecklas?

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 februari, 2018

Läs mer & ansök

Analytisk Business Controller till Ahlsell

Är du en analytisk och kommunikativ Business Controller som trivs i en självgående roll där du har möjlighet att utvecklas tillsammans med bolaget? Nu söker vi dig som vill vara med på Ahlsells spännande resa!

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 februari, 2018

Läs mer & ansök

Relationsorienterad Ekonomiansvarig

Barium är ett svenskt, modernt mjukvarubolag som utmanar de stora jättarna kring digitalisering av affärsprocesser. Har du erfarenhet av löner och brett ekonomiarbete, vill ta nästa steg och ser fram emot en vardag kantad av humor, gemenskap och hårt arbete? Visa ditt intresse!

Göteborg Sista ansökningsdag: 6 mars, 2018

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@eqonomy.se eller 073-526 27 08