Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?
Här finns många lediga jobb inom Ekonomi & Finans.

Ekonomichef till Debe Flow Group

Vill du vara med och ta Debe Flow Group till en ny nivå? Vi söker en engagerad ekonomichef som vill vara med oss på resan! Detta är en operativ och strategisk roll där du med hög involveringsgrad arbetar nära VD och där du får möjligheten att forma och utveckla vår ekonomiorganisation.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Bolagsekonom till Klövern

Har du erfarenhet av redovisning inom fastighet? Framförallt, söker du en modern och bokstavligt talat en växande arbetsplats där du blir en del av ett härligt och ambitiöst gäng? Missa då inte chansen att söka dig till Klövern och affärsområdet projektutveckling som nu söker sin nästa stjärna!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Senior redovisningsekonom till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning i större bolag? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som vill bli en del av ett proffsigt team. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@eqonomy.se eller 073-526 27 08

Registrera eller uppdatera din profil