Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?
Här finns många lediga jobb inom Ekonomi & Finans.

Erfaren Redovisningsekonom

Vill du komma till en snabbrörlig och obyråkratisk organisation med hög servicenivå och en stark kultur av att arbeta tillsammans? Då har du exakt den rollen här. Läs mer nedan och ansök direkt om du tycker rollen stämmer in på dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 15 maj, 2019

Läs mer & ansök

Redovisningschef till Bilia AB

Till vår ekonomiavdelning i Stockholm söker vi nu en redovisningschef för att leda och utveckla arbetet för avdelningen Redovisning och Rapportering. Delar du vår vision att bli en ekonomiavdelning som genom kontinuerlig utveckling möter kraven från branschens bästa servicebolag så kan vi erbjuda dig en spännande och social arbetsmiljö med goda möjligheter att utvecklas.

Solna Sista ansökningsdag: 27 april, 2019

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@eqonomy.se eller 073-526 27 08

Registrera eller uppdatera din profil