Controller med intresse för projektledning

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Har du erfarenhet av controlling i en affärsnära roll? Har du intresse av projektledning? Telge Energi söker dig som triggas av att både arbeta verksamhetsstödjande och att delta i projekt för en enklare elhandel.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Föräldralön
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner


Som medarbetare på Telge Energi tillhör du ett snabbfotat och kreativt bolag som lägger stor vikt
vid dig som individ och vad du kan åstadkomma. Här kan du vara dig själv och bli accepterad för
den du är. Hållbarhet och kollegialitet genomsyrar hela kulturen och man har alltid nära till skratt!
Telge Energi har sitt huvudkontor i Södertälje.

Din roll
Din roll som controller uppskattas vara delad och till hälften innefatta verksamhetsstödjande controllerarbete och till hälften projektledning. Du kommer ha ett tätt samarbete med din kollega som är Business Controller och skapa nära relationer med andra i organisationen både som controller och i din projektledarroll. I din arbetsgrupp ingår även två analytiker, er närmsta chef är CFO för Telge Energi.

·      Delta i budgetprocessen

·      Delta i affärsplaneringsarbetet

·      Ta fram bolagets års- och hållbarhetsredovisning

·      Ta fram, uppdatera och rapportera ekonomiska rapporter samt verksamhetsrapporter, internt och externt

·      Upprätta prognos, månads- och årsbokslut.

·      Ansvara för organisationens avskrivningar

·      Ad Hoc analyser till chefer och medarbetare inom organisationen

·      Upprätta, utvärdera och effektivisera rutiner och processer

·      Agera som backup och stöd till kraftcontroller

·      Projektledning; delta i större projekt

Din bakgrund och person
För att vara framgångsrik i rollen som controller tror vi att du har ca 2-4 års tidigare erfarenhet av en controllerroll och en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har både en förmåga och ett intresse att förstå av vad som driver vår affär och du trivs i att hjälpa dina kollegor.

Då rollen som controller innefattar både verksamhetsstyrning och projektledning är du en person som får energi av att kommunicera och bygga relationer med kollegor på olika nivåer i bolaget. Du gillar när du får vara involverad i vad som händer i verksamheten och jobbar bra när du får ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt.

Du har en stark analytisk förmåga och är en noggrann, strukturerad och lösningsorienterad person med hög säkerhet i din leverans. Du behöver ha mycket god kunskap inom Office 365, speciellt Excel samt BI-system.

Om Telge Energi
Telge Energi är ett elbolag från Södertälje som alltid utmanat branschen. På Telge Energi ser vi hållbarhet ur ett bredare perspektiv än enbart klimat- och miljöfrågorna. Vi vill också vara en ansvarsfull arbetsgivare och samhällsaktör. Därför arbetar vi även med hållbarhet internt genom vår värdegrund, ren el på riktigt. I det arbetet ingår att utbilda våra medarbetare i våra viktigaste frågor som är kundfokus, långsiktig hållbarhet och förnybar energi. Läs gärna mer på www.telgeenergi.se

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Telge Energi med EQonomy/Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Sofie Forsman på sofie.forsman@wise.se eller Elin Allskog på elin.allskog@wise.se. 

I denna process arbetar vi med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! Vi kommer att intervjua för rollen i början av januari 2019. Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här), därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail hur gärna vi än vill.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Redovisningschef till Bilia AB

Vi på Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en förändringsorienterad Redovisningschef till ett av våra redovisningsteam. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan!

Solna Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Administrativ chef med redovisningsansvar

Vill du arbeta som administrativ chef i en bred roll där du får leda ett engagerat team och samtidigt arbeta operativt med redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med kompetenta och härliga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer