Ekonomiansvarig

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du jobba i en verksamhet som gör skillnad?
Sök då denna tjänst som Ekonomiansvarig!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner
  • Privat sjukförsäkring

Om Trygghetsstiftelsen
Trygghetsstiftelsen hjälper statsanställda med stöd på vägen till ett nytt arbete. De har också en roll att sprida kunskap och inspiration för att stötta i myndigheternas arbete med lokala omställningsmedel.
Trygghetsstiftelsen bildades av staten och de centrala arbetstagarorganisationerna i samband med att trygghetsavtalet trädde i kraft 1990. Drygt 100 000 personer har fått stöd av stiftelsen.

Under 2018 fick 83 procent av de tillsvidareanställda ett nytt jobb eller annan lösning innan uppsägningstidens slut och 87 procent av de tidsbegränsat anställda fick en lösning inom nio månader från uppsägningen. För att läsa mer gå in på www.tsn.se

Erbjudande
Du kommer till en arbetsplats med härliga kollegor, trevlig stämning, god arbetsmiljö och där man är mycket mån om sin personal. Verksamheten tillför och bidrar med en god sak; de stöttar och hjälper människor till nytt arbete, vilket du får möjlighet att vara en del av. Organisationen befinner sig i en utvecklingsfas vilket gör att du kommer få vara med och påverka i uppbyggnaden och verksamhetsplaneringen.
Rollen i sig är bred med både strategiskt och operativt innehåll men med fokus på att bibehålla den goda ordningen och kvaliteten på redovisningen.

Uppgifter i tjänsten:

Controlleruppgifter; så som utveckling och framtagande av rapporter
Samordning och uppföljning av interna projekt
Reskontra, Löpande bokföring, Avstämningar
Självständigt upprätta tertial- och årsbokslut
Analys och uppföljning av utfall
Fungera som stöd i ekonomiska frågor till VD och övriga i organisationen
Föredragande för styrelse och ledningsgrupp

Trygghetsstiftelsen sitter i fina lokaler mitt i Stockholm city.

Om dig
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Erfarenhet av kvalificerad redovisning, dvs allt från löpande redovisning till att ha upprättat årsbokslut samt ha förmåga att se samband och dra slutsatser utifrån ekonomiska data.

Då du kommer att bli en nyckelperson med många kontaktytor är det viktigt med god kommunikativ förmåga samt intresse för samarbete. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta initiativ, varför det är av vikt att du är trygg i din kunskap och kan arbeta på ett strukturerat och metodiskt sätt.

Språk: svenska i tal och skrift
System: Office, affärssystem tex Agresso

Nyfiken på att veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Trygghetsstiftelsen med Wise Professionals/EQonomy. Tjänsten är en direktrekrytering och vi kommer att arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig!

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Ramona Johansson (ramona.johansson@wise.se)
Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här), därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Redovisningschef till Bilia AB

Vi på Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en förändringsorienterad Redovisningschef till ett av våra redovisningsteam. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan!

Solna Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Administrativ chef med redovisningsansvar

Vill du arbeta som administrativ chef i en bred roll där du får leda ett engagerat team och samtidigt arbeta operativt med redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med kompetenta och härliga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer