Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Internal Audit Manager

Har du erfarenhet av arbete inom revision och risk? ISS Facility Services AB söker dig med affärsfokus som vill vara med och driva arbetet med internrevision och risk framåt. ISS Facility Services AB är ett bolag med högt tempo i en internationell kontext och erbjuder dig en roll där dina kunskaper och personliga egenskaper värderas högt.

Din roll som Internal Audit Manager
Som Internal Audit Manager får du möjligheten att arbeta mot ett stort kontaktnätverk såväl inom Sverige som internationellt. Du kommer att verka tillsammans med kompetenta kollegor och med hög kvalitet och service implementera koncernpolicys inom internrevision och risk. Du rapporterar till CFO för ISS Facility Services AB. Din placering är på vårt kontor i Marievik, Liljeholmen.

  • Planera och genomföra revisioner inom Sverige samt oberoende ansvara för faser och uppgifter relaterade till detta
  • Följa upp lokala revisionsplaner, revisioner och revisionskommentarer
  • Granska, utvärdera och driva förbättringsarbete av befintliga policys och rutiner, kontrollmiljö, viktiga affärsprocesser samt internrevisionsverktyg
  • Förbereda rapporter och företagsrekommendationer till lokal-, regional-, koncernledning och styrelse
  • Följa upp revisionsrekommendationer och samarbeta med lands- och regional ledning för att säkerställa genomförandet av dessa
  • Definiera och skapa aktiviteter för riskhantering samt genomföra aktiviteter kopplat till detta
  • Etablera ett tätt samarbete med specialister inom ISS Group Risk Management
  • Hantera bolagets försäkringar i samarbete med ISS Group Risk Management
  • Vidareutveckla processer och rutiner inom riskhantering
  • Samarbeta brett med ledande befattningar, drift, ekonomifunktioner samt funktioner på koncernnivå

Din bakgrund och person
För att vara framgångsrik i rollen som Internal Audit Manager har du en relevant universitets- eller högskoleutbildning och tidigare erfarenhet av att självständigt driva ditt arbete inom området revision och risk.

Vi söker dig som är van att arbeta med verksamheter i ständig förändring och som på ett självständigt sätt kan planera, driva och utveckla ditt arbete. Du har goda erfarenheter av metod-, process och analysarbete och har lätt för att förstå och hantera olika system och verktyg. Vi tror att det är en fördel om du arbetat med processer i stora organisationer och är väl förtrogen med att på ett strategiskt, systematiskt och tydligt sätt kommunicera för att skapa förtroende och engagera andra. 

Du har intresset och förmågan att se vad som skapar värde i vår verksamhet och använder detta för att fokusera, prioritera och fatta beslut ditt arbete. Du kan sätta dig in i strategier och prioriteringar inom verksamheten och använder din kunskap på ett flexibelt sätt för att uppnå mål.

För oss är det viktigt att du motiveras av att göra saker bättre och effektivare. Du kommer väl till din rätt när du får förbättra och utveckla processer och rutiner som en del i ditt arbete.

Då ISS Facility Services verkar i en såväl svensk som internationell kontext med engelska som koncernspråk behöver du känna dig bekväm med att kommunicera, hålla presentationer och författa texter på både engelska och svenska.

Om ISS Facility Services AB
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med ca 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra ’The Power of the Human Touch’ i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar ISS Facility Services AB med EQonomy/Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofie Forsman på sofie.forsman@wise.se.

Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här), därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail hur gärna vi än vill.