Group Financial Controller till SWEDOL

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du vara med på Swedols tillväxtresa och ta koncernen till nästa nivå?
Har du drivet och viljan att utvecklas inom koncernredovisning? Som Group Financial Controller på Swedol får du vara med ”där det händer” och arbeta med kompetenta och engagerade kollegor i en dynamisk verksamhet!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Om rollen
I rollen som Group Financial Controller kommer du att ha möjlighet att utvecklas i snabb takt. Du kommer att arbeta nära CFO och få möjlighet att vara delaktig i många spännande affärsnära projekt. Rollen är placerad på Swedols huvudkontor i Tyresö med mycket goda bussförbindelser.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Koncernredovisning och månadsrapportering
  • Kassaflödesanalyser
  • Säkerställa effektiva koncernbokslutsprocesser för intern- och externrapportering
  • Kvalitetssäkring av finansiell information från dotterbolagen
  • Systemägare konsolideringssystemet OCRA inklusive utvecklingsprojekt
  • Kvalificerade redovisningsfrågor
  • Upprätta delårsrapporter och årsredovisning
  • Stödja organisationen i analys, uppföljning och rapporteringsfrågor

Vem är du?
Vi ser att du har kunskap om IFRS och en förståelse samt önskan att utvecklas inom koncernredovisning. Vidare är det viktigt med flera års erfarenhet av redovisning och ett starkt intresse av att ligga i framkant vad gäller ny redovisningslagstiftningar och praxis. Vi ser att du har en bakgrund från revisionsbranschen alternativt har arbetat i en liknande roll som Financial Controller.

Du är en person som förmedlar information klart och tydligt, du driver nya initiativ och söker aktivt utveckling. Du är analytisk och har ett strukturerat arbetssätt och du ser lösningar istället för hinder . Vidare har du lätt för att samarbeta med dina kollegor, är engagerad i ditt arbete och har ett positivt synsätt.

Om Swedol
Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. De erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,1 miljarder kronor 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.”

För mer information om Swedol, gå in på www.swedol.se 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Swedol med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Allskog (elin.allskog@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan.
Varmt välkommen att söka!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Redovisningschef till Bilia AB

Vi på Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en förändringsorienterad Redovisningschef till ett av våra redovisningsteam. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan!

Solna Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Administrativ chef med redovisningsansvar

Vill du arbeta som administrativ chef i en bred roll där du får leda ett engagerat team och samtidigt arbeta operativt med redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med kompetenta och härliga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer