Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Projektadministratör till SKL International

Vill du känna stolthet över din arbetsgivare och arbeta med spännande projekt för internationellt utvecklingsarbete? Är du flytande på arabiska? Då är rollen som projektadministratör hos SKL International något för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Om rollen
SKL International går igenom en stark tillväxtfas och söker nu ytterligare en medarbetare till teamet. I rollen som projektadministratör kommer du att bli en del av ekonomifunktionen som består av 9 personer samt del av ett projektteam. Du kommer ha ett nära samarbete med controllers och projektledare. Du blir placerad på deras huvudkontor på Södermalm i Stockholm. I rollen ansvarar du för:

  • Kontroll av fakturaunderlag, kontering, kontakt med leverantörer samt redovisning av förskott
  • Framtagning av underlag till fakturering och revision samt kontroll av framtagna underlag
  • Hantering av visumansökningar
  • Delaktig i att utveckla rutiner och processer

Vem söker vi?
Nu söker vi dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet av administrativt arbete inom ekonomi. Då du kommer arbeta i ett projektteam mot Irak är det en förutsättning att du talar och skriver arabiska samt kan förstå och tala svenska och har möjlighet att resa till Irak. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer. Du är en van användare av Excel och har du dessutom erfarenhet av att arbeta med projekt är det meriterande.

Som person är du initiativtagande, lösningsorienterad och strukturerad. Då SKL International är i en stark utvecklingsfas ser vi även att du trivs i en föränderlig miljö. Du har ett positivt förhållningssätt och ett naturligt driv.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar SKL International med Wise Professionals/EQonomy. Rollen är en projektanställning på två år med goda möjligheter till förlängning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog på elin.allskog@eqonomy.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan vi ser fram emot att få din ansökan via vår hemsida.

Om SKL International
SKL International är Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) organisation för internationellt utvecklingsarbete. På uppdrag av framförallt Sida arbetar vi med stöd till utveckling av demokrati och förbättrad samhällsservice i olika delar av världen. I vårt arbete är SKL och SKL:s medlemmar, Sveriges kommuner, landsting och regioner en viktig kunskapskälla. På huvudkontoret i Stockholm är vi ca 30 personer och nästan dubbelt så många kontrakterade på heltid i våra projekt utomlands. Mer information om vad vi gör och var, finns på
www.sklinternational.se. Nu växer vår verksamhet och vi söker därför en skarp och engagerad projektadministratör som kan hjälpa oss i vårt arbete med spännande projekt runtom i världen.

Förmåner: Friskvård, Föräldralön, Kollektivavtal, Lunchförmåner