Projektadministratör till SKL International

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du känna stolthet över din arbetsgivare och arbeta med spännande projekt för internationellt utvecklingsarbete? Är du flytande på arabiska? Då är rollen som projektadministratör hos SKL International något för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Föräldralön
  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner

Om rollen
SKL International går igenom en stark tillväxtfas och söker nu ytterligare en medarbetare till teamet. I rollen som projektadministratör kommer du att bli en del av ekonomifunktionen som består av 9 personer samt del av ett projektteam. Du kommer ha ett nära samarbete med controllers och projektledare. Du blir placerad på deras huvudkontor på Södermalm i Stockholm. I rollen ansvarar du för:

  • Kontroll av fakturaunderlag, kontering, kontakt med leverantörer samt redovisning av förskott
  • Framtagning av underlag till fakturering och revision samt kontroll av framtagna underlag
  • Hantering av visumansökningar
  • Delaktig i att utveckla rutiner och processer

Vem söker vi?
Nu söker vi dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet av administrativt arbete inom ekonomi. Då du kommer arbeta i ett projektteam mot Irak är det en förutsättning att du talar och skriver arabiska samt kan förstå och tala svenska och har möjlighet att resa till Irak. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer. Du är en van användare av Excel och har du dessutom erfarenhet av att arbeta med projekt är det meriterande.

Som person är du initiativtagande, lösningsorienterad och strukturerad. Då SKL International är i en stark utvecklingsfas ser vi även att du trivs i en föränderlig miljö. Du har ett positivt förhållningssätt och ett naturligt driv.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar SKL International med Wise Professionals/EQonomy. Rollen är en projektanställning på två år med goda möjligheter till förlängning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog på elin.allskog@eqonomy.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan vi ser fram emot att få din ansökan via vår hemsida.

Om SKL International
SKL International är Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) organisation för internationellt utvecklingsarbete. På uppdrag av framförallt Sida arbetar vi med stöd till utveckling av demokrati och förbättrad samhällsservice i olika delar av världen. I vårt arbete är SKL och SKL:s medlemmar, Sveriges kommuner, landsting och regioner en viktig kunskapskälla. På huvudkontoret i Stockholm är vi ca 30 personer och nästan dubbelt så många kontrakterade på heltid i våra projekt utomlands. Mer information om vad vi gör och var, finns på
www.sklinternational.se. Nu växer vår verksamhet och vi söker därför en skarp och engagerad projektadministratör som kan hjälpa oss i vårt arbete med spännande projekt runtom i världen.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger SKL International AB

Hornsgatan 15, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Koncernredovisningsansvarig/Group Financial Controller

Vi på Tobii AB är världsledande inom eye-tracking – vår vision att skapa en värld där all teknik fungerar i harmoni med naturligt mänskligt beteende – och nu behöver vi förstärka vårt finance-team med en affärsorienterad Koncernredovisningsansvarig. Vill du fortsätta utvecklas i rollen inom koncernredovisning, konsolidering och rapportering så har vi jobbet för dig!

Täby Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Group Financial Controller till HiQ

Har du erfarenhet av kvalificerade redovisningsfrågor och konsolidering? Har du arbetat med K3-regelverket och IFRS? Motiveras du av att kunna påverka, utveckla och förbättra? Framgångsrika konsultbolaget HiQ växer och söker en Group Financial Controller. Läs mer i annonsen och ansök!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer