Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marknadsanalytiker till JTI Sweden

Är du intresserad av att arbeta med marknadsanalys i en internationell snabbrörlig verksamhet? Är du en kommunikativ teamplayer med driv och vilja att utvecklas? Då ska du söka tjänsten som marknadsanalytiker på JTI Sweden AB.

Om rollen
I rollen som marknadsanalytiker ska du samla in, analysera och rapportera stora mängder data för den skandinaviska marknaden för att möjliggöra kvalitativt beslutsfattande i strategiska frågor.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Analysera varumärkes- och marknadstrender, konsumentforskning och försäljningsdata
– Identifiera marknadsmöjligheter och genomföra ad hoc-analyser
– Övervakning och analys av prissättning på marknaden
– Genomföra olika kvalitativa och kvantitativa forskningsprojekt inom Strategic Insight ramverket
– Underhålla och utveckla våra system och rapporter

Du ingår i Strategic Insight teamet som sitter centralt i Stockholm i nyrenoverade lokaler.

Vem söker vi
Vi ser att du har minst ett års erfarenhet från en liknande roll där tyngdpunkten har varit på analys och bearbetning av stora mängder data. Du är en mycket van excel- och powerpointanvändare och har du dessutom kunskap i statistikprogram såsom SPSS och Nielsen är det meriterande. Det är även meriterande med kunskaper från FMCG branschen. Du har mycket bra kunskaper i både engelska och svenska och vi ser gärna att du har en högskoleexamen från nationalekonomi, finans eller statistik.

Som person är du analytisk, driven och kommunikativ. Du har ett lösningsorienterat synsätt och har lätt för att skapa kontakter och kommunicera på ett informativt sätt. Du är en teamplayer som får energi av att arbeta och uppnå resultat tillsammans med andra.

Om JTI
JTI har flera år i rad blivit certifierade som Top Employer bland annat för vår passion för människor, vår integritetskultur och respekt för andra och vår strävan efter kontinuerlig förbättring av allt vi gör. Dessa attribut skapar en miljö som erbjuder ett brett utbud av globala karriärutvecklingsmöjligheter.

JTI Sweden är ett dotterbolag till JTI (Japan Tobacco International) som är en av världens ledande tobaksproducenter med 27 000 anställda och verksamhet i över 120 länder. Hos oss arbetar experter på allt från tobaksblad och produktion till marknadsföring och försäljning. JTI Sweden säljer även snus som tillreds i Vårgårda. Vårt övergripande mål är att vara det mest framgångsrika och ansvarsfulla bolaget inom tobaksbranschen i världen.

Läs gärna mer om oss på www.jti.com och www.nordicsnus.se.

Nyfiken på att veta mer? 
I den här rekryteringen samarbetar JTI Sweden med EQonomy/Wise Professionals. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning med placering centralt i Stockholm.

Vi vill uppmärksamma dig om att vi som arbetar i den här processen kommer vara lediga under de kommande semesterveckorna. Därför kommer återkopplingen att dröja längre än vanligt. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Elin Allskog på elin.allskog@eqonomy.se eller Jenna Hemberg jenna.hemberg@eqonomy.se. Vi svarar dig så snart vi är tillbaka i augusti.

Glad sommar och varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter