Marknadsanalytiker till JTI Sweden

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du intresserad av att arbeta med marknadsanalys i en internationell snabbrörlig verksamhet? Är du en kommunikativ teamplayer med driv och vilja att utvecklas? Då ska du söka tjänsten som marknadsanalytiker på JTI Sweden AB.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Om rollen
I rollen som marknadsanalytiker ska du samla in, analysera och rapportera stora mängder data för den skandinaviska marknaden för att möjliggöra kvalitativt beslutsfattande i strategiska frågor.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Analysera varumärkes- och marknadstrender, konsumentforskning och försäljningsdata
– Identifiera marknadsmöjligheter och genomföra ad hoc-analyser
– Övervakning och analys av prissättning på marknaden
– Genomföra olika kvalitativa och kvantitativa forskningsprojekt inom Strategic Insight ramverket
– Underhålla och utveckla våra system och rapporter

Du ingår i Strategic Insight teamet som sitter centralt i Stockholm i nyrenoverade lokaler.

Vem söker vi
Vi ser att du har minst ett års erfarenhet från en liknande roll där tyngdpunkten har varit på analys och bearbetning av stora mängder data. Du är en mycket van excel- och powerpointanvändare och har du dessutom kunskap i statistikprogram såsom SPSS och Nielsen är det meriterande. Det är även meriterande med kunskaper från FMCG branschen. Du har mycket bra kunskaper i både engelska och svenska och vi ser gärna att du har en högskoleexamen från nationalekonomi, finans eller statistik.

Som person är du analytisk, driven och kommunikativ. Du har ett lösningsorienterat synsätt och har lätt för att skapa kontakter och kommunicera på ett informativt sätt. Du är en teamplayer som får energi av att arbeta och uppnå resultat tillsammans med andra.

Om JTI
JTI har flera år i rad blivit certifierade som Top Employer bland annat för vår passion för människor, vår integritetskultur och respekt för andra och vår strävan efter kontinuerlig förbättring av allt vi gör. Dessa attribut skapar en miljö som erbjuder ett brett utbud av globala karriärutvecklingsmöjligheter.

JTI Sweden är ett dotterbolag till JTI (Japan Tobacco International) som är en av världens ledande tobaksproducenter med 27 000 anställda och verksamhet i över 120 länder. Hos oss arbetar experter på allt från tobaksblad och produktion till marknadsföring och försäljning. JTI Sweden säljer även snus som tillreds i Vårgårda. Vårt övergripande mål är att vara det mest framgångsrika och ansvarsfulla bolaget inom tobaksbranschen i världen.

Läs gärna mer om oss på www.jti.com och www.nordicsnus.se.

Nyfiken på att veta mer? 
I den här rekryteringen samarbetar JTI Sweden med EQonomy/Wise Professionals. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning med placering centralt i Stockholm.

Vi vill uppmärksamma dig om att vi som arbetar i den här processen kommer vara lediga under de kommande semesterveckorna. Därför kommer återkopplingen att dröja längre än vanligt. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Elin Allskog på elin.allskog@eqonomy.se eller Jenna Hemberg jenna.hemberg@eqonomy.se. Vi svarar dig så snart vi är tillbaka i augusti.

Glad sommar och varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Redovisningschef till Bilia AB

Vi på Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en förändringsorienterad Redovisningschef till ett av våra redovisningsteam. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan!

Solna Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Administrativ chef med redovisningsansvar

Vill du arbeta som administrativ chef i en bred roll där du får leda ett engagerat team och samtidigt arbeta operativt med redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med kompetenta och härliga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer