Ekonomiansvarig till Coreworkers

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du en initiativtagande ekonom som söker en möjlighet att forma din egen roll? Som ekonomiansvarig på kommunikationsbyrån Coreworkers blir du en del av ett varmt och välkomnande team som känner stor passion och glädje för det dem gör. Den här chansen vill du inte missa!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Flexibla arbetstider
  • Friskvård


Coreworkers är Sveriges ledande kommunikationsbyrå inom Employer Branding och Employee Engagement. De utvecklar framtidens medarbetarupplevelser och är specialister på att hjälpa företag och organsiationer att utveckla sina verksamheter, varumärken och kommunikation som arbetsgivare.

Om rollen
Som ekonomiansvarig har du stor möjlighet att själv forma din roll. Ekonomin har tidigare skötts via en redovisningsbyrå och nu söker Coreworkers dig som vill ta över stafettpinnen och ha övergripande ansvar för ekonomiarbetet. De huvudsakliga uppgifterna kommer att vara:

  •          Projektredovisning
  •          Kund- och leverantörsreskontra
  •          Avstämningar
  •          Löpande bokföring
  •          Månads-, kvartal- och årsbokslut
  •          Budgetarbete
  •          Prognos och analys

Din expertis inom ekonomi kommer värdesättas högt och du kommer ha ett nära samarbete och dialog med både ledning och kundansvariga projektledare. Tillsammans med ett härligt team med en unik mix av kompetenser kommer rollen ha stor betydelse för Coreworkers framtida utveckling.

Initiativtagande lagspelare
För att trivas i rollen som ekonomiansvarig ser vi att du har en ekonomisk utbildning och minst fem års erfarenhet inom ekonomiområdet, gärna i en bred roll. Det är viktigt att du tidigare arbetat i en projektstyrd verksamhet och har erfarenhet från projektredovisning. Du har förståelse för hela redovisningsflödet, ett starkt affärsdriv och ser till verksamhetens bästa. Vi ser att du förstår både helheten och detaljerna och är en van systemanvändare.

Som person trivs du i en föränderlig miljö och känner dig motiverad av att vara med och forma din roll. Även om du är expert på ekonomi ser vi att Coreworkers affär och produkter ligger dig varmt om hjärtat. Vi kommer lägga stor vikt vid att hitta rätt person och vi letar efter dig som känner passion och glädje i det du gör och som är expert på ekonomi. Känner du igen dig? Läs mer om hur du ansöker här nedan!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Coreworkers med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta Erika Lantz Paulsen (erika.lantz.paulsen@eqonomy.se) eller Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt.

Ansökan tar mindre än 2 minuter, varmt välkommen att söka!

Coreworkers – ett team med stor passion
På Coreworkers finns en unik mix av människor med olika kompetens, erfarenhet och kunskap. De sätter alltid människan i fokus och hos dem är både dörren och hjärtat öppet. Här blir du en del av ett starkt lag som känner glädje över att leverera hög kvalitet. Här värnar man om att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför jobbar de engagerat och fokuserat – 35 timmar i veckan.

Coreworkers har en härlig mix av uppdragsgivare. Några de jobbar med är IKEA, Sveaskog, Svenska Spel, King, Linköpings kommun och Sveriges Radio.

Läs gärna mer om Coreworkers på deras hemsida www.coreworkers.se

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Coreworkers

Banérgatan 12, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Redovisningschef till Bilia AB

Vi på Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en förändringsorienterad Redovisningschef till ett av våra redovisningsteam. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan!

Solna Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Administrativ chef med redovisningsansvar

Vill du arbeta som administrativ chef i en bred roll där du får leda ett engagerat team och samtidigt arbeta operativt med redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med kompetenta och härliga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer