Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Junior Redovisningsekonom med intresse för Controlling

Är du orädd, nyfiken och vill utvecklas i en roll med både operativt och analytiskt inslag? Då kan denna nya möjlighet på Visit Sweden vara något för dig!

Erbjudande Visit Sweden är kommunikationsbolaget för Sverige som arbetar för att marknadsföra Sverige internationellt och stärka landets varumärke. Det här är en dynamisk arbetsplats med kollegor som arbetar tillsammans för att nå nya höjder.

Om rollenDet här är en kombinationsroll på Finance & IT där du kommer få möjlighet att utvecklas inom både redovisning och controlling. Du ingår i ett team om fem personer och rapporterar till CFO. Kontoret är beläget i centrala Stockholm. Din roll kommer bland annat bestå av:

  • Vara ett stöd till Global Financial Controller, t.ex.
     – löpande redovisning såsom kund- och leverantörsreskontra, viss löneadministration, avstämningar m.m.
  • Vara ett stöd till Global Business Controller, t.ex
     – controllingarbete, inklusive delaktighet i prognos- och budgetarbete
     – agera stöd, utbilda och följa upp projekt för projektledare och övrig organisation

Vem söker vi?
För att passa in i denna roll är du antingen nyexaminerad alternativt har något års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller liknande. Vi söker dig som har en genuin nyfikenhet och vilja att lära. Vi lägger stor vikt vid rätt mindset och inställning – du är driven, ambitiös, nyfiken och orädd. Vidare är du trygg och bekväm med att göra löpande bokföring samtidigt som du kan byta fokus till att arbeta med controlling. Du är anpassningsbar, lyhörd och har förmågan att prioritera.

Ansökan
Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm (asa.schramm@eqonomy.se) eller kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Om Visit Sweden

Visit Sweden bildades 1995 och ägs till lika delar av svenska staten via Näringsdepartementet och av besöksnäringen via Svensk Turism AB. Vi har 75 medarbetare, omsätter cirka 280 MSEK och verkar på marknader världen över, bland annat genom egna kontor i sju länder. Visit Swedens arbete med att marknadsföra Sverige som land och destination ger effekt på hela den svenska ekonomin. Antalet utländska besökare växer stadigt liksom den totala exportintäkten av utländsk turism som har ökat med 194 procent sedan 2000. Visit Sweden eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning.

Läs gärna mer om Visit Sweden på deras hemsida: www.corporate.visitsweden.com eller www.visitsweden.com