Controller till DigitalRoute i centrala Stockholm

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du en erfaren controller som söker en ny utmaning under 2018? Tveka då inte att söka rollen som Controller till DigitalRoute!

Erbjudande
Som anställd på DigitalRoute blir du en del av ett – på riktigt – internationellt bolag. I en miljö där innovation och idéer uppmuntras och där personalen får lov att utvecklas och tillsammans skapa en framgångssaga. Här blir du en del av ett passionerat gäng på en central adress i Stockholm City.

Om rollen
Som Controller på DigitalRoute bidrar du med att säkerställa att företagets mål möts på bästa sätt. Du genomför analyser, gör budgetar och prognoser. Du säkerställer att affärsplaner utförs, skapar rapporter till ledning och styrelse. Du är är en del av den globala finansfunktionen och bidrar till den gemensamma leveransen tillsammans med dina kollegor i Sverige och utomlands. Rollen innefattar också att man bygger rapporter i Business Objects Infoview.

Vem söker vi
Den vi tror skulle passa bäst in i den här rollen är du som tidigare har arbetat som både Financial och Business Controller i några år. Du talar svenska och engelska flytande och trivs i en internationell miljö. Du är skicklig med system och framförallt en duktig användare av Excel. Har du tidigare erfarenhet från branschen är detta meriterande, även erfarenhet från Maconomy, Business Objects och Salesfoce anses vara ett plus.

Utöver det är det såklart viktigt att du vill bli en del av det här spännande bolaget, är nyfiken och har en vilja att utvecklas. Du är en kommunikatör ut i fingerspetsarna som brinner för analys och – kanske viktigast av allt – ser en framtid tillsammans med DigitalRoute!

Ansökan
Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erika Lantz Paulsen (erika.lantz.paulsen@eqonomy.se) eller kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka! 

Om 
DigitalRoute har sedan 1999 levererat mjukvara och tjänster till telekomoperatörer. Deras mjukvaruteknologi, har utvecklats från att vara en specifik teknikplattform främst avsedd för billingdomänen (mediation) inom telekom till en svit av produkter för dataintegration och data management applicerbar på vilket nätverk och för vilken bransch som helst.

I mer än 350 installationer över hela världen använder ledande företag DigitalRoutes teknologi för att integrera och hantera extrema datamängder, däribland ett antal OEM-partners som använder deras lösning som en central del av deras eget produkterbjudande till slutkund.

DigitalRoute har ca 175 medarbetare över hela världen. Bolaget har sitt huvudkontor och säte i Stockholm och regionala kontor i Europa, Nordamerika och Asien. DigitalRoutes verksamhet bygger på kärnvärdena kompetens, öppenhet och engagemang.”

För att läsa mer om DigitalRoute, besök deras hemsida www.digitalroute.com

För dig som redan nu vill veta mer om dem, så rekommenderar vi dig att se den här videon:

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Digital Route AB

Drottninggatan 89, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Redovisningschef till Bilia AB

Vi på Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en förändringsorienterad Redovisningschef till ett av våra redovisningsteam. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan!

Solna Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Administrativ chef med redovisningsansvar

Vill du arbeta som administrativ chef i en bred roll där du får leda ett engagerat team och samtidigt arbeta operativt med redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med kompetenta och härliga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer