Captive Manager/Redovisningsekonom till Marsh

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och är trygg i din kompetens? Sporras du av en högpresterande miljö där du får agera konsultativt i din specialistroll? Då kan tjänsten på internationella Marsh Management Services Sweden AB vara din nästa utmaning!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Om rollen

Som Captive Manager på Marsh Management är du en del av ett team på 6 personer där du får ta ett helhetsansvar för dina kunder. Du agerar konsultativt och rådgivande och ansvarar för analysarbete, återförsäkringslösningar samt löpande ekonomisk förvaltning. Marsh Management erbjuder rådgivning och administrativt stöd för Captivebolag och dess försäkringslösningar; ett koncerninternt försäkringsbolag som försäkrar större eller valda delar av ägarbolagets försäkringsprogram.

Marsh Management sitter i ljusa lokaler i centrala Stockholm och i denna roll rapporterar du direkt till VD.

I rollen kommer du att arbeta med:

  • Analysarbete och återförsäkringsupplägg
  • Etablering av captivebolag; koncessionsansökan, kontakter med finansinspektionen samt bolagsverket
  • Löpande ekonomisk förvaltning inklusive bokslutsarbete
  • Rådgivning om strukturen på Captivet

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med kvalificerad redovisning i minst 3 år och trivs i en roll där du får möjligheten att ansvara för och driva ditt eget arbete. Du har en gedigen grundläggande kunskap inom redovisning och bokslutsarbete och en eftergymnasial utbildning i ekonomi. Du är även en mycket van Excel-användare. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från finans- eller försäkringsbranschen.

Som person är du driven och stresstålig samt van att arbeta under press och möta deadlines. Du är prestigelös och orädd och har ett naturligt kundfokus där du agerar med engagemang och service. Arbetsplatsen har ett öppet klimat med en avslappnad jargong, så för att trivas i miljön är du positiv, lättsam och öppen.

Ta chansen och ansök!
I denna rekrytering samarbetar Marsh Management med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Åsa Schramm på 070-775 95 40 och Sofie Forsman på 070-356 77 37. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Om Marsh Management
Marsh Management är en del av Marsh & McLennan Companies där även Marsh, Mercer, Guy Carpenter och Oliver Wyman ingår. I Stockholm har Marsh & McLennan Companies totalt ca 150 anställda.

Marsh Managements uppdrag är att erbjuda kunskap och försäkringslösningar samt administration av Captivebolag över hela världen. Totalt har bolaget fler än 450 anställda i världen och hanterar över 1 260 kunder. Marsh Management har relationer med alla stora parter inom försäkringsbranschen vilket ger strategiska resurser som möjliggör skapandet av helhetslösningar åt bolagets kunder. 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Redovisningschef till Bilia AB

Vi på Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en förändringsorienterad Redovisningschef till ett av våra redovisningsteam. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan!

Solna Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Administrativ chef med redovisningsansvar

Vill du arbeta som administrativ chef i en bred roll där du får leda ett engagerat team och samtidigt arbeta operativt med redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med kompetenta och härliga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer