Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Redovisningsekonom till internationella Nordic Guarantee

Är du en driven och noggrann redovisningsekonom som trivs i en internationell miljö där du har möjlighet att lära nytt och utvecklas? Då kan Nordic Guarantee vara din framtida arbetsplats!

Vad innebär rollen?

Som redovisningsekonom på Nordic Guarantee är du delaktig i redovisningen för fyra bolag, moderbolaget i Sverige samt tre filialer i Norden. Du rapporterar till bolagets Finance Manager och ingår i en ekonomiavdelning bestående av fyra personer. Nordic Guarantee sitter i ljusa och luftiga lokaler i Kista Science Tower.

Rollen innefattar bland annat nedan arbetsuppgifter:

  •         Ansvarig leverantörsreskontra
  •         Ansvarig inventarieregister och avskrivningar
  •         Periodiseringar
  •         Momsrapportering
  •         Avstämningar
  •         Månadsbokslut/årsbokslut
  •         Delaktig i årsredovisning för moderbolaget

Vem söker vi?

Du har en eftergymnasial utbildning i ekonomi och minst 3 års erfarenhet inom kvalificerat redovisningsarbete. Du ska vara bokslutssjälvständig och då det är en internationell miljö är det viktigt med mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Det är stark meriterande om du jobbat i Visma Control och Visma DCE.

För att bli framgångsrik i rollen är du självständig, ansvarsfull och engagerad. Du är kvalitetsmedveten och noggrann samt har en prestigelös inställning. Vi ser gärna att du är nyfiken och har lätt för att lära. Du är en utåtriktad person med social kompetens och du brinner för att ge kunder samt kollegor bästa möjliga service.

Ta chansen och ansök!

I denna rekrytering samarbetar Nordic Guarantee med EQonomy/Wise Professionals. Vi går igenom ansökningar och finns tillgängliga för frågor med start i mitten av augusti. Kontakta då ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Om Nordic Guarantee

Nordic Guarantee är en av Nordens största oberoende utfärdare av kontraktsgarantier. Bolaget erbjuder trygga garantier utan kapitalbindning, långa handläggningstider eller höga kostnader, och ofta utan motsäkerhet. Det gör att kunderna slipper binda kapital som istället kan användas i verksamheten. Nordic Guarantee är ca 40 anställda med kontor i Sverige, Norge och Finland och med ett stort internationellt nätverk.

Vill du veta mer om Nordic Guarantee, gå in på www.nordicguarantee.se