Controllerchef med förmågan att förändra och utveckla sökes till Semper

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Gillar du att driva förändringsarbete och har erfarenhet från arbete som Business Controller? Då kan Semper vara din framtida arbetsplats!

 

Vi söker dig som vill vara med på resan att utveckla controlleravdelningen för att möta framtidens krav. Nu har du möjlighet att bli en del av ett bolag i förändring där det för rätt person finns goda möjligheter till utveckling. I denna roll rapporterar du direkt till CFO och sitter i fina och ljusa lokaler på Sempers huvudkontor i centrala Sundbyberg.

Om rollen

I den här rollen är du chef över controlleravdelningens tre medarbetare samt arbetar operativt som Business Controller för några av Sempers verksamheter. Rollen innefattar personalansvar samt ett strategiskt ansvar för gruppen.

Controllerchefen leder och fördelar arbetet på avdelningen och ansvarar för att Semperkoncernens resultat, budget och prognos blir korrekt rapporterat till Sempers ägare Hero. Du ansvarar för att utveckla controlleravdelningen så att organisationens och ägarens krav möts och där controlleravdelningen är det naturliga affärsstödet för verksamhetscheferna. Utöver detta gör du i denna roll ekonomisk uppföljning och analyser, följer upp kund- och produktlönsamhet, gör produktkalkyler och utvecklar rapporter till verksamheten. Du kommer med förslag och implementerar förändringar i controllerverksamhetens processer och driver detta framåt.

Med din expertis inom området och med ett naturligt ledarskap är du med och driver Semper mot nya höjder!

Vem är du?

Du är en senior controller som har arbetat i en liknande roll i minst 5 år. Du har tidigare erfarenhet från att leda andra i förändringsarbete och du har förmågan att kunna arbeta operativt som Business Controller samtidigt som du kan lyfta blicken och tänka strategiskt för att på så vis få verksamheten att utvecklas. I grunden är du Civilekonom eller motsvarande, har mycket goda kunskaper i Excel samt talar och skriver både engelska och svenska obehindrat. Det är även starkt meriterande om du arbetat i SAP och är van vid att arbeta i olika rapporteringssystem.

Vi söker dig som är självgående, affärsinriktad och har en stark egen motor. Du har mycket positiv energi och du trivs i sammanhang av utveckling och förändring. För att trivas hos Semper bör du vara prestigelös och ha en serviceinriktad personlighet då organisationen ställer krav på verksamhetsnära support och snabb återkoppling.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Semper med EQonomy/Wise Professionals. Vi går igenom ansökningar och finns tillgängliga för frågor med start i mitten av augusti. Kontakta då ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Semper

Semper har funnits sedan 1939 och började med att man uppfann ett sätt att torka mjölk till pulver. Idag är det barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning som är bolagets primära områden.

Semper är den ledande aktören i Norden inom kategorierna barnmat och glutenfritt och omsätter ungefär 1,5 miljard SEK och är omkring 200 anställda i Norden. Sedan 2006 ägs Semper av den internationella livsmedelskoncernen Hero. Hero grundades 1886 och är idag privatägt med huvudkontor i Lenzburg i Schweiz. Hero Group omsätter 1,3 miljarder CHF och har totalt 4 300 anställda i 16 länder.

För mer information, gå in på www.semper.se

 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Redovisningschef till Bilia AB

Vi på Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en förändringsorienterad Redovisningschef till ett av våra redovisningsteam. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan!

Solna Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Administrativ chef med redovisningsansvar

Vill du arbeta som administrativ chef i en bred roll där du får leda ett engagerat team och samtidigt arbeta operativt med redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med kompetenta och härliga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer