Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kanslichef/Ekonomichef sökes till Sveriges Veterinärförbund

Är du en van ledare som vill vara med på en förändringsresa? Är du bred inom ekonomi och har förmågan att utveckla och skapa nya förutsättningar? Då kan det här vara din nästa utmaning!

Just nu är det förändring på gång hos Sveriges Veterinärförbund och de letar efter dig som vill vara med på en spännande resa och driva verksamheten till nya höjder. Som Kanslichef/ekonomichef på Sveriges Veterinärförbund kommer du vara placerad i vackra lokaler vid Kungsholms Hamnplan i Stockholm och rapportera direkt till Förbundsordförande. 

Om rollen

I rollen som Kanslichef/Ekonomichef ansvarar du för den löpande förvaltningen av förbundets verksamhet, följer dess utveckling och fattar beslut i verksamhets- och ledningsfrågor. Du är med och driver förändringsfrågor och föreslår åtgärder som du finner främjar förbundets bästa. Du är ytterst ansvarig för den löpande ekonomin, ekonomiska rapporter, HR-frågor och har ansvar för kapitalförvaltning där man förvaltar förbundets tillgångar samt ca 25 stiftelser. Det är du som fortlöpande informerar ordföranden om aktuella förbunds- och verksamhetsfrågor.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk examen med en bakgrund som ekonomichef eller motsvarande. Du har stor vana av personalansvar och det är meriterande om du har kunskap inom HR-frågor. Du skall kunna månads- och årsbokslut, årsredovisning, och förstå alla flöden och helheten kring en ekonomiavdelning.

Du har förmågan att se lösningar, förbättringsområden och är bra på att strukturera och effektivisera. Du är handlingskraftig och är öppen för att vara med på en resa där du ställs inför utmaningar. Du är ansvarsfull, förtroendegivande, trygg och har samtidigt en glöd att vilja förändra.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Sveriges Veterinärförbund med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Sveriges Veterinärförbund

Sveriges Veterinärförbund är ett fackförbund för Sveriges veterinärer, grundades 1860 och ingår i Saco. Förbundet är också en intresseorganisation för både anställda och företagande veterinärer. Det är ett professionsförbund med ca 3 500 legitimerade veterinärer som medlemmar. Förbundets huvudsyfte är att stötta veterinärer i deras profession och yrkesvardag, både vetenskaplig och arbetsrättsligt.

Vill du läsa mer om Sveriges Veterinärförbund, besök deras hemsida: www.svf.se