Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Prestigelös Business Analyst sökes till Nobina

Är du en analytisk och affärsdriven person som vill arbeta på ett marknadsledande bolag inom sin bransch? Sök då jobbet som Business Analyst hos Nobina!

Nobina är ett bolag i kraftig utveckling och är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Nobina ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Nu söker de en Business Analyst där tyngdpunkten i rollen är att analysera befintliga affärer samt stötta i affärsbeslut och förbereda inför kommande anbud. Rollen är placerad på Nobinas huvudkontor i Solna.

Om rollen

I rollen som Business Analyst kommer du arbeta för att stötta Key Account Manager i arbetet att utveckla B2B-affären i såväl befintliga som framtida kontrakt. Du arbetar för att skapa ökad lönsamhet och tillväxt i Nobinas befintliga kontrakt, såväl som att bidra i framtagandet av konkurrenskraftiga anbud. I rollen ingår förberedande arbete inför kommande anbud samt ansvar för viss marknadsbevakning och rapportering.

Vem är du?

Du har arbetat minst 2 år inom B2B och har erfarenhet av komplexa affärer med större upphandlingar. Möjligen arbetar du idag som Business Controller eller Contract Controller och vill vidare till en mer analytisk och affärsdriven roll. För att lyckas i rollen som Business Analyst hos Nobina bör du vara kund- och affärsorienterad, ha mycket god analytisk förmåga och god vana att hantera komplexa beräkningar i Excel. Du är högskoleutbildad ekonom eller har praktisk erfarenhet som gett motsvarande kompetens. Som person är du prestigelös, engagerad, kommunikativ och har lätt för att bygga relationer både internt och externt.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Nobina med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Nobina

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Koncernen omsätter närmare 9 miljarder SEK och har cirka 9 000 medarbetare med verksamhet i fyra länder och huvudkontor i Solna, Stockholm. Deras kompetens inom prospektering av anbudsmöjligheter, anbudsarbete och aktiv förvaltning av offentliga trafikkontrakt i kombination med långsiktig kvalitet i leverans gör dem till branschledare i termer av lön­samhet, utveckling samt initiativ för en sundare bransch. Nobinas framgångar bidrar till ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Sedan juni 2015 är Nobina AB noterat på NASDAQ OMX.

Mer information återfinns på www.nobina.com