Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kvalificerad Redovisningsekonom till Hjärt-Lungfonden

Hjärt-Lungfonden utökar sin ekonomiavdelning med en redovisningsekonom. Långt konsultuppdrag, placering i centrala Stockholm.

Hjärt-Lungfonden utökar sin ekonomiavdelning med en redovisningsekonom. Långt konsultuppdrag, placering i centrala Stockholm.

Till Hjärt-Lungfonden söker vi nu en kvalificerad redovisningsekonom. Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals på heltid med start från mitten av november. Uppdraget pågår till sista mars 2017 med goda möjligheter till förlängning och eventuellt anställning på sikt.

 

Ditt uppdrag

Vill du vara en del i en verksamhet som gör skillnad? Vill du arbeta i en bred ekonomiroll i ett härligt team? Då är detta rätt uppdrag för dig!

Hjärt- och lungfonden vill nu förstärka sitt ekonomiteam med ytterligare en kvalificerad redovisningsekonom. Du kommer att tillhöra en ekonomiavdelning med fem andra kollegor och rapportera till organisationens ekonomichef. Hjärt-Lungfonden erbjuder en trygg och stabil arbetsplats i en affärsfokuserad verksamhet med tempo. Du kommer att ha ett stort eget ansvar i din roll samt ha ett nära samarbete med dina kollegor. Hjärt-Lungfonden sitter i fina lokaler invid Humlegården i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter som kan innefattas i rollen:

  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Upprättande av månads- och årsbokslut
  • Upprättande av årsredovisning
  • Upprättande av deklarationer
  • Bokföring och avstämning av finansadministration samt arv och gåvor i verksamhetens portfölj
  • Upprättande av Balansräkning och rapportering till Svensk Insamlingskontroll
  • Back up inom kund/leverantörsreskontra
  • Bistå ekonomichef och controller med att ta fram rapporter och underlag samt följa upp och analysera resultat för delar av organisationen

Utöver detta kommer du att medverka och driva projekt inom ekonomiavdelningen för att effektivisera processer och rutiner. Hjärt-Lungfonden arbetar i affärssystemen Visma Control, Actic Business och DCE.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som är gymnasieekonom, gärna med ekonomisk påbyggnadsutbildning och som har minst fem års dokumenterad erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete samt en god förståelse för resultat- och balansräkningen. Du har tidigare erfarenhet av upprättande av årsredovisning. Du har goda kunskaper i hela Officepaketet och är en van användare av Excel. Du talar och skriver svenska obehindrat och behärskar det engelska språket i tal och skrift.

Som person trivs du med att arbeta självständigt och ha ansvar för dina arbetsområden. Du är också en teamspelare som månar om ett gott samarbete kollegor emellan. Du är mycket noggrann, strukturerad och effektiv i ditt arbete och ser potential till förbättringar samt kan genomdriva dessa. Vidare är du affärsintresserad och har förmågan att se kopplingen mellan redovisning och verksamhet.

Om Hjärt-LungfondenHjärt-Lungfonden samlar in pengar till vinnande hjärt-lungforskning och arbetar för ökad kunskap om forskningens betydelse, för att ge fler ett längre och friskare liv. Hjärt-Lungfonden bildades 1904 i kampen mot tuberkulos (tbc) och idag är vår vision en värld fri från hjärt-lungsjukdom. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. Läs gärna mer här: www.hjart-lungfonden.se Stötta forskningen på pg 90 91 92-7 eller Swisha valfri gåva till 90 91 927.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Camilla Lundberg (camilla.lundberg@wise.se) och konsultchef Sofie Forsman (sofie.forsman@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!