Bolagsekonom till stor koncern i centrala Stockholm

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Spännande uppdrag på hos en välkänd aktör i centrala Stockholm.

Spännande uppdrag på hos en välkänd aktör i centrala Stockholm.

Till vår kund som är verksam inom servicebranschen söker vi en rutinerad och mycket självgående Bolagsekonom. Som Bolagsekonom är du helt bokslutssjälvständig och har helhetsansvar för ett till två dotterbolag i koncernen innefattande redovisning, analys och rapportering. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och pågår i ca 6 månader med god möjlighet till tillsvidareanställning för rätt person.

 

Ditt uppdrag

Vi söker nu en självgående och prestigelös Bolagsansvarig till vår kund som är verksam inom servicebranschen. Du kommer att vara en del av ett växande bolag med högt tempo och stor möjlighet att påverka din arbetssituation. Därför ser vi gärna att du är initiativtagande och har förmågan att komma med förslag till förändrings- och förbättringsprocesser.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:

  • Bolagens löpande bokföring
  • Månads- och årsbokslut
  • Intern och extern rapportering
  • Kontakt med Skatteverket och revisorer

Tjänsten är placerad på företagets huvudkontor i centrala Stockholm. Du kommer att vara en del av en större ekonomiavdelning och rapportera till redovisningschefen.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi, gärna civilekonom eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet av självständigt kvalificerat redovisningsarbete i ett större bolag. Du har tidigare redovisat i enlighet med K3-regelverket samt har mycket goda kunskaper i Excel och Officepaketet. Vi ser gärna att du har god systemvana med erfarenhet av fler större ekonomisystem. Det är meriterande med erfarenhet från arbete på redovisningsbyrå samt erfarenhet av Microsoft AX Dynamics. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Som person är du positiv och öppen för förändringar. Du är självständig med god prioriterings- och samarbetsförmåga. Du är kvalitetsmedveten och gillar att arbeta med processförbättringar. Du är även analytisk, resultat- och lösningsorienterad samt noggrann i ditt arbete. Du är en person med skinn på näsan som kan fatta snabba beslut vid behov. Då du kommer att ansvara för ett centralt dotterbolag innebär det många kontaktytor inom koncernen. Vi ser därför att du har lätt att kommunicera och nätverka med andra och ser detta som en självklar del i din arbetsvardag.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Camilla Lundberg, camilla.lundberg@eqonomy.se och konsultchef Sofie Forsman, sofie.forsman@eqonomy.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Sökord: Redovisningsekonom, Accountant, Redovisningsansvarig, Redovisningschef, Senior Accountant, Senior ekonom, Ekonomiansvarig

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Controller med intresse för projektledning

Har du erfarenhet av controlling i en affärsnära roll? Har du intresse av projektledning? Telge Energi söker dig som triggas av att både arbeta verksamhetsstödjande och att delta i projekt för en enklare elhandel.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Inköpscontroller till Ahlsell

Gillar du att påverka din egen utveckling och vill bidra till ständig förbättring av verktyg och processer? Har du erfarenhet av controlling, kanske i en affärsnära verksamhet inom inköp eller försäljning? Nu söker Ahlsell en inköpscontroller. Är det du? Läs mer om rollen här!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Junior redovisningsekonom till Claremont

Har du några års erfarenhet inom redovisning och vill utvecklas vidare i en roll där du får möjlighet att arbeta brett och på sikt ansvara för flera bolag i en koncern? Trivs du i en föränderlig och social miljö med fart och fläkt? Då är det här en chans du inte vill missa – Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Projekt Controller till Röda Korset

Är du en handlingskraftig medmänniska och Projekt Controller med fokus på finansiell uppföljning? Behärskar du svenska och arabiska obehindrat i både tal och skrift? Det här är en spännande och betydelsefull roll – välkommen med din ansökan!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Ekonomiassistent till APL

Är du en nyfiken ekonom som trivs i en roll där du spelar en viktig roll i bolagets helhet? Trivs du i en roll där du får arbete med både kund- och leverantörsreskontra med flera kontaktytor? Då kan rollen som ekonomiassistent hos APL vara din nästa utmaning!

Stockholm

Läs mer