Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Verksamhetsnära Controller till Studiefrämjandet

Är du en proaktiv och lösningsorienterad controller med erfarenhet av ideell eller offentlig sektor? Nu söker vi dig som vill arbeta på en kreativ och entreprenöriell arbetsplats med en tydlig passion för människor.

Om rollen
Som Controller på Studiefrämjandet ingår du i en grupp om fem controllers som jobbar med olika geografiska områden/verksamheter. Tjänsten är både operativ med traditionella controller arbetsuppgifter och samtidigt strategisk där man driver större frågor såsom att revidera kapitalbesparingspolicys, identifiera kostnadsbesparingar av nationella ramavtal, driva systemstödsutveckling och jobba med att driva förbättringsarbete.

 

I rollen ingår huvudsakligen arbetsuppgifter:

  • Budget & prognos
  • Beslutsstöd, statistik, nyckeltal
  • Likviditetsplanering
  • Årsredovisning, deklarationer
  • Riskanalyser
  • Bidragsansökningar
  • Kontakter med revisorer, banker, myndigheten

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från ideell eller offentlig sektor och att du har minst fem års erfarenhet som Controller. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av upphandlingar, är van att driva utredningsarbete och driva fram tyngre beslut.

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att det är av vikt att du är strukturerad, självgående och har god samarbetsförmåga. Som person är det en fördel om du är prestigelös, flexibel och anpassningsbar så du kan hantera förändringar och nya förutsättningar. I denna roll är det extremt viktigt att du är en duktig kommunikatör för att kunna utrycka dig framgångsrikt med olika kontaktytor. Som en del av jobbet innebär det att du på ett pedagogiskt sätt ska förmedla ekonomisk information och beslut till icke-ekonomer.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Studiefrämjandet med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Studiefrämjandet
Vi på Studiefrämjandet har passion för människor och passion för vårt arbete. Vi går till arbetet varje dag med känslan att vi bidrar med något meningsfullt till samhället. Vilka kreativa studiecirkelsidéer kommer föreslås idag? Och vilket musikevent har vi på agendan ikväll? Vi vill att fler ska få upp ögonen för vilka möjligheter vi erbjuder, för att lyckas med det behöver vi DIG!

För mer information om Studiefrämjandet, gå in på www.studiefrämjandet.se