Rekrytering in-house

Vill ni göra de flesta av era rekryteringar in-house? Vi hjälper er att utveckla er egen rekrytering. Ta gärna hjälp av vår behovsguide nedan för att identifiera hur vi bäst kan hjälpa dig.

 

Kontakta oss

Behovsguide

Då ber vi dig läsa mer här:

  • Fråga 1
  • Vill ni hantera er rekrytering in-house eller föredrar ni att ta hjälp utifrån?

  • Vi vill rekrytera själva

  • Vi vill att någon rekryterar åt oss

  • Fråga 2
  • Vill ni ha hjälp med en specifik rekrytering eller utveckla ert sätt att rekrytera överlag?

  • Vi vill utveckla vår rekrytering

  • Fråga 3
  • Är ni intresserade av utbildning inom rekrytering, att optimera er kandidatupplevelse eller att se över era mallar och rutiner?

Se hela behovsguiden här

Rekrytering in-house – Så funkar det

Assessment

Öka träffsäkerhet, kandidatupplevelse och effektivitet i er rekryteringsprocess. Oavsett om ni önskar objektiv personbedömning, träffsäker assessment eller effektiv screening så har vi kvalitetssäkrade verktyg och metoder att anpassa till era behov.

Mer om assessment

Rekryteringsskolan

Vi utbildar chefer i kompetensbaserad rekrytering. Många chefer är idag involverade i rekryteringsarbetet, men har inte fått någon utbildning i rekrytering. Vi erbjuder därför effektiva och flexibla lösningar – allt från öppna halvdagsutbildningar till skräddarsydda lösningar och individuell coachning.

Mer om Rekryteringsskolan

Kandidatupplevelse

Vad tycker era kandidater efter att ha sökt jobb hos er? Alla kandidater, även de som inte kommer på intervju? Att arbeta med kandidatupplevelsen är att arbeta med sitt Employer Brand i praktiken.

Mer om kandidatupplevelse

Design

Vi hjälper er att formge en rekryteringsprocess som speglar era värderingar, ert varumärke och ger ett mer träffsäkert resultat.

Mer om design

Hyr en Rekryteringskonsult

Många företag och organisationer väljer att göra merparten av sina rekryteringar själva. Periodvis så ökar belastningen på organisationens ordinarie rekryterare markant, då erbjuder vi på Wise Professionals gärna resursförstärkning.

Mer om att hyra en Rekryteringskonsult

Exempel på uppdrag inom rekrytering in-house

Läs mer om rekrytering in-house

Lär dig något nytt, inspireras och få tips med våra whitepapers, event och blogginlägg.

Potentialbedömning Ledare & Chef är en viktig pusselbit för oss på Fortum för att skapa ett helhetsintryck av slutkandidater. I det arbetet är Wise Professionals en strategisk viktig samarbetspartner för oss. Genom att förstå vår affär, vår företagskultur och våra värderingar har de tagit steget ifrån att vara en traditionell leverantör till att arbeta som en integrerad partner och kan på så sätt såväl utmana som coacha oss till framgångsrika rekryteringar.

Kajsa Mühlenfels, HR Business Partner, Fortum Sverige