Skip to content

Hyra eller rekrytera redovisningschef

Att hitta en ny redovisningschef kan för många företag vara ett omfattande och tidskrävande arbete. Genom att istället använda Eqonomy får du tillgång till ett unikt nätverk av kandidater som längtar efter att få vara med och driva förändring, förstår din affär och samtidigt gillar ordning och reda.

Hitta rätt redovisningschef till just Hitta rätt redovisningschef med Eqonomy

Rätt person i rollen som redovisningschef kommer ta er ekonomifunktion in i framtiden. Att hitta den kandidaten kan vara tidsödande och ett vanligt misstag är att försöka leta efter någon som passar in just nu, eller liknar den som satt i rollen förut. Vi hjälper dig att istället titta på kandidater som passar företagets mål och visioner och samtidigt har de ledaregenskaper som behövs för att kunna passa i den här nyckelrollen.

Kompetensbaserad rekrytering av redovisningschef

Redovisningschef är en tung och viktig roll och kandidaten kommer i högsta grad vara involverad i företagets kärnverksamhet. Ofta krävs både tid och erfarenhet för att hitta en sådan person, som dessutom inte bara behöver vara bra på det operativa, utan även på att jobba strategiskt och verkställa de beslut som ledningen kommer att ta i framtiden. Vi hjälper dig hitta kandidater med akademisk bakgrund, djup kompetens inom redovisning, kunskap om regelverk och samtidigt med stor social kompetens. Vi använder vår specialistkompetens och vår erfarenhet för att se till att du presenteras för ett antal personer som kan hitta och lyfta nya strukturer, rutiner och processer och förstår er affär till fullo.

Hyr en av våra redovisningschefer med kort varsel

Ibland kan det vara avgörande att hitta någon så snart som möjligt för att undvika en vakans. Då är det läge att ta hjälp av vårt nätverk för att hyra en tillfällig redovisningschef som kan hålla ställningarna – en interim person som kan avlasta vid sjukdom eller föräldraledighet eller när ni är inne i en förändringsprocess. Det går givetvis även bra att göra en hybrid av att både hyra och rekrytera – för att snabbt fylla rollen på kort sikt, innan en mer omfattande rekrytering är på plats.

Specialister på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med kompetensförsörjning inom ekonomiområdet. De arbetspsykologiska tester kandidaterna genomgår hjälper till att göra ett fördomsfritt urval mellan de som matchar er verksamhet bäst och som har de personliga egenskaper som gör dem – och er – framgångsrika. Vi har dessutom inte bara en, utan alltid två dedikerade konsulter med i processen, vilket ger dig tillgång till en bred och gedigen kunskap. Genom så kallade ”speed-möten” tillåter vi fler inom er organisation att vara med i processen för att vi enklare ska förstå fördelarna, men även utmaningarna, med rollen som redovisningschef – och sedan skapa en nyanserad beskrivning som attraherar rätt medarbetare.

Hitta er nästa kandidat med vår hjälp

Vi är experter på att rekrytera ekonomer och har stor kunskap om hur ni ska attrahera eftertraktade kandidater till ditt företag. Vår stora branscherfarenhet hjälper er helt enkelt att hitta rätt person i rätt roll – och sedan få dem att vilja jobba hos er. Alla kandidater vi presenterar är testade och klara för att matcha ditt företag, både vad gäller arbetslivserfarenhet, men också i potentialbedömning.

Välkommen att höra av dig!