Skip to content

Hyra eller rekrytera Financial Controller

Financial Controller är ett yrke som är mycket efterfrågat just nu och det gör att det kan vara svårt att hitta rätt person för dig och ditt företag. Men genom att ta hjälp av Eqonomy och vår långvariga erfarenhet av att rekrytera och hyra ut konsulter inom ekonomi och finans kan du ta första steget mot att hitta rätt kandidat – redan idag.

Letar du efter en Financial Controller?

En Financial Controller behöver inte bara ha djupgående finansiella kunskaper, utan även sociala förmågor för att kunna förse och förklara resultat till andra avdelningar och i ledningsgruppsmöten. Rollen kräver helt enkelt att kunna prata ekonomi även med de som inte är så bra på siffror. Tyvärr är också en person med de egenskaperna en attraktiv resurs på arbetsmarknaden och för att få dem att lockas till just din arbetsplats behövs någon med erfarenhet och kunskap. Annars är risken stor att de inte ens sneglar åt din annons eller inbjudan till intervju.

Så hjälper vi ditt företag att rekrytera en Financial Controller

Eftersom det idag inte finns så många erfarna, utbildade Financial Controllers som inte redan sitter på en bra tjänst, kan vårt nätverk ändå hjälpa dig attrahera personen du behöver. År av erfarenhet har hjälpt oss att bygga upp ett värdefullt nätverk och att hitta kandidater på många olika sätt. Flera redovisningsekonomer sitter till exempel med en önskan att gå från redovisning till controlling och vi kan hjälpa dem att göra den förflyttningen. Vi ser också till att din nya Financial Controller har sociala förmågor och andra personliga drag som gör att de blir framgångsrika inom er verksamhet – och ni får en extra motiverad och driven medarbetare.

Hyr en Financial Controller via vårt nätverk av kompetenta konsulter

Ibland kan det passa bättre att hyra en person under en kort tid för att täcka upp för vikariat, föräldraledighet, sjukdom eller en tid i förändring. Under pandemin har det blivit extra populärt att ta in en Financial Controller via oss för att hjälpa till att ta kloka beslut baserade på hur det senaste året har gått och vad organisationen behöver förändra framöver. Vi vet var vi ska hitta noggranna, strukturerade, analytiska personer som är uppdaterade på de senaste systemen och vana att hantera och analysera stora mängder data.

Specialister på rekryteringar inom ekonomi

Samtidigt som vi har en förståelse för de utmaningar rollen som Financial Controller har just nu ,har vi också lång erfarenhet av att rekrytera och hyra ut till just ekonomisektorn och en bred inblick i hur marknaden ser ut. Vi hjälper dig att hitta kandidater med akademisk utbildning som är vana att hantera stora datamängder, är stjärnor på Excel och kunniga inom processer. Vi ser till att er nya Financial Controller matchar verksamheten och hjälper er titta närmare på varför nyckeltal och marginaler sjunkit eller gått upp och hur och varför verksamheten förändras.

Varför Eqonomy?

Att beskriva en sådan här roll i en annons på ett sätt som attraherar rätt kandidater är inte en enkel sak. Men med vår hjälp kan du locka den person som behövs och får dessutom ta del av vårt unika och värdefulla nätverk som det tagit många år att bygga upp. Välkommen att höra av dig!