Skip to content

Hyra eller rekrytera redovisningsekonom

Redovisningsekonomer har alltid haft ett otroligt stort värde inom bolag. Periodvis har redovisningsekonomen en extra hård arbetsbelastning och stora krav på sig. Vare sig ni behöver ett par extra händer under begränsad eller längre tid så kan vi på Eqonomy hjälpa er med både rekrytering av permanent kollega eller tillfällig förstärkning i redovisningsteamet i form av hyra av en konsult. Vi har alltid ett par riktigt vassa redovisningsekonomer att presentera för er, oavsett vilken lösning ni är ute efter.

Hitta rätt redovisningsekonom till just er verksamhet

Eqonomy är specialister på att tillsätta rätt redovisningsekonomer på rätt arbetsplatser och vårt namn är även vårt löfte till dig som hyr eller rekryterar genom oss. Vi vill sticka hål på myten om att redovisningsekonomer är tråkiga och introverta, för det stämmer inte alls. I vårt stora nätverk av potentiella kandidater och konsulter finns personer med både de rätta redovisningskompetenserna och ett högt EQ. Oavsett om du behöver hjälp med en längre rekryteringslösning eller endast är i behov av redovisningsekonomen för ett kortare konsultuppdrag kan vi på Eqonomy hjälpa dig.

Rekrytera redovisningsekonom med högt EQ

Att rekrytera en redovisningsekonom behöver inte svårt, men det kräver en djup förståelse för ekonomiavdelningens utmaningar. Vi på Eqonomy är experter på att attrahera och rekrytera er nästa drömmedarbetare. Vi skapar anpassade lösningar utefter dina behov så att du kan fokusera på rätt saker. Med oss som partner skall det kännas enkelt och smidigt att hitta rätt person till ditt team. Med tanke på hur viktigt det är att få in rätt kompetens till er verksamhet kan du lita på att vi kommer att jobba extra hårt för att hitta exakt rätt redovisningsekonom till er verksamhet.

Hyra redovisningsekonom genom Eqonomy

Eqonomy är experter på att hitta konsulter inom ekonomi. Vi har förståelse för ekonomiavdelningens utmaningar och hjälper dig att hitta rätt konsult, oavsett om det gäller den dagliga verksamheten, en förändringsresa eller digitalisering. Genom våra matchningsprocesser kan våra konsulter med kort varsel hjälpa dig att möta dagens och morgondagens behov. Som din partner kommer vi att driva dig framåt och få dig att känna dig trygg, omhändertagen och förstådd.

Vill du däremot hyra en redovisningsekonom när det är lite extra stort tryck på er ekonomiavdelning, kan vi med kort varsel få in en erfaren och driven konsult som kommer in och stöttar och tar ansvar från dag ett. I vårt stora nätverk har vi kompetenta och startklara konsulter som kännetecknas genom sitt driv, höga servicenivå och stora kunskap inom ekonomiområdet. Vi matchar din verksamhet med rätt person för uppdraget och ser till att du får en redovisningsekonom som snabbt kan sätta sig in i verksamheten, lösa problem och förstå vilka ytterligare behov som finns.

Varför anlita Eqonomy

Vi är en långsiktig helhetspartnern för dig som behöver stärka upp din ekonomiavdelning. Med vår specialistkunskap inom konsultlösningar och rekryteringar är vi ekonomernas bästa vän. Vi kommer alltid att ge det lilla extra och se till att dina utmaningar blir till möjligheter. Tillsammans bygger vi framtidens ekonomiavdelningar, där hållbara medarbetare leder till avgörande resultat. När du är i behov av att rekrytera eller hyra en redovisningsekonom så kan du känna dig trygg i att vi har örat mot rälsen och koll på de bästa kandidaterna och konsulterna på marknaden.

Med en innovativ, affärsdriven och personlig metod matchar vi företag och talanger inom ekonomi. Tillsammans med dig förenar vi en traditionell bransch med en digital omvärld. Med integritet och mod vågar vi både utmana och lyssna in för att du som är med oss skall känna dig trygg, omhändertagen och förstådd.