Skip to content

Hyra eller rekrytera CFO

CFO (Chief Financial Officer) blir en allt viktigare nyckelroll hos företag och organisationer. När du har behov av att hyra eller rekrytera en CFO matchar vi på Eqonomy dig med en specialist som har de erfarenheter och personliga egenskaper som blir rätt hos just er. Välkommen med din förfrågan!

Hyr en erfaren CFO som interimskonsult

Behöver du snabbt en erfaren CFO på plats som interimslösning, för kortare eller längre uppdrag? Eqonomy är experter på att hitta konsulter inom ekonomi – vi hjälper vi dig med konsultuthyrning! Tillsammans går vi igenom era utmaningar, vad personen ska åstadkomma och vilken erfarenhet och kompetens som behövs. I våra nätverk finns rätt konsult för just er. När du hyr en interim CFO överlåter du arbetsgivaransvaret helt på oss, och kan vara trygg i att vi följer upp och säkerställer att båda parter är nöjda, hela vägen.

Kompetensbaserad rekrytering av CFO

Att rekrytera en CFO behöver inte vara svårt, men kräver en djup förståelse för ekonomiavdelningens utmaningar. Vi är experter på att attrahera och rekrytera er nästa drömmedarbetare. När vi på Eqonomy hjälper dig att rekrytera en CFO börjar vi alltid med att tillsammans reda ut era behov, mål och utmaningar, för att därefter gemensamt mappa upp en kravprofil som matchar den CFO ni söker. Vi lägger också stor vikt vid att lära känna er företagskultur för att kunna matcha rätt person till er organisation. Vår rekryteringsprocess är kompetensbaserad, med en fördomsfri urvalsmetod där search, annonsering och rekryteringstester är en viktig del. Med oss på Eqonomy kan du vara säker på att hitta den person som kan uppfylla ert långsiktiga mål och ta er dit ni vill komma.

Rätt CFO för din verksamhet

CFO är en bred och viktig roll för alla typer av organisationer. CFO:n har det övergripande ansvaret för bolagets finansiella styrning, regelefterlevnad och kvalitetskontroll men rollen har även breddats till att omfatta affärsplanering och processutveckling, som strategiskt stöd till CEO och övriga chefer. Viktiga delar brukar var att skapa ordning och reda, effektiva flöden, databaserade beslutsunderlag samt att leverera analyser och insikter. I takt med att ekonomifunktionens roll förändras från traditionell ekonomistyrning till modern verksamhetsstyrning förväntas CFO:n arbeta mot en digitaliserad, kostnadseffektiv och värdeskapande ekonomifunktion. Verksamhetens CFO ingår vanligtvis i ledningsgruppen och har personalansvar. Titeln kan förutom CFO även vara ekonomichef, finanschef eller ekonomidirektör.

Specialister på rekrytering och konsulter inom ekonomi

Eqonomy är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi. Som nischad aktör vill vi agera långsiktig helhetspartner för dig som behöver stärka upp din ekonomiavdelning. Våra relationer inom hela Sveriges näringsliv har gjort att vi byggt upp en djup förståelse för dina möjligheter och utmaningar. Tillsammans med dig förenar vi en traditionell bransch med en digital omvärld. Vi kommer alltid att ge det lilla extra och se till att dina utmaningar blir till möjligheter. Vi bygger framtidens ekonomiavdelningar, där hållbara medarbetare leder till avgörande resultat. 

Vi hittar din nästa CFO!

Oavsett om du vill hyra eller rekrytera en CFO kan du vara trygg med att vi med kvalitet, träffsäkerhet och engagemang snabbt hittar rätt lösning för dig. Vi har kontor både i Stockholm, Göteborg och Malmö för att vi ska kunna möta dig på bästa sätt och lära känna din verksamhet på djupet. När du har behov av en CFO – kontakta oss!

Är du CFO och söker ditt nästa uppdrag?

Arbetar du som CFO idag och är redo för ett nästa steg? Baserat på din erfarenhet, potential och framtidsvision hjälper vi på Eqonomy dig att hitta nästa drömuppdrag, som konsult eller anställd direkt hos arbetsgivaren. Våra relationer med Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, gör att vi har något som passar alla. Vi vill utmana dig till att tänka nytt, men samtidigt få dig att känna dig trygg, omhändertagen och förstådd. Med oss ska det kännas enkelt och roligt att hitta sitt nästa äventyr.

Här hittar du våra lediga uppdrag och kan registrera din profil.