Skip to content

Hyra eller rekrytera ekonomiadministratör

Rollen som ekonomiadministratör eller ekonomiassistent är en viktig servicefunktion som säkerställer verksamhetens ekonomiska flöde och förenklar vardagen för många. Har du behov av att hyra eller rekrytera en ekonomiadministratör? Vi matchar dig med en person som har de erfarenheter och personliga egenskaper som blir rätt hos just er. Välkommen med din förfrågan!

Hyr en ekonomiadministratör

Behöver du snabbt få en ekonomiadministratör eller ekonomiassistent på plats? Vi kan med kort varsel matcha dig med rätt konsult för både kortare och längre uppdrag. Vid konsultuthyrning startar vi med att gå igenom era utmaningar, vad personen ska åstadkomma och vilken erfarenhet och kompetens som behövs. I våra nätverk finns rätt konsult för just er. När du hyr en ekonomiadministratör överlåter du arbetsgivaransvaret helt på oss, och kan vara trygg i att vi följer upp och säkerställer att båda parter är nöjda, hela vägen.

Kompetensbaserad rekrytering av ekonomiadministratör

Att rekrytera en ekonomiadministratör kräver förståelse för ekonomiavdelningens utmaningar samt ett stort intresse för att bottna i hur just era behov ser ut. Vi är experter på att attrahera och rekrytera er nästa drömmedarbetare. När vi på Eqonomy hjälper dig att rekrytera en ekonomiadministratör sätter vi tillsammans ihop en kravprofil som täcker allt från utmaningar, behov, arbetsuppgifter samt önskade erfarenheter, kompetenser, personliga egenskaper och drivkrafter. Vi lägger även stor vikt vid att lära känna er kultur – för att kunna matcha rätt person till er organisation. Vår rekryteringsprocess är kompetensbaserad, med en fördomsfri urvalsmetod där search, annonsering och rekryteringstester är en viktig del. Med oss som partner skall det kännas enkelt och smidigt att hitta rätt person till ditt team.

Rätt ekonomiadministratör för din verksamhet

Arbetsuppgifterna och ansvaret i rollen som ekonomiadministratör eller ekonomiassistent kan variera mellan olika organisationer. En ekonomiadministratör kan till exempel arbeta med administration, fakturahantering, bokföring, skattefrågor, statistik och transaktioner – ibland med ansvaret för specifika delar av bokföringen och ibland med ansvar för all daglig bokföring i form av transaktioner och andra affärshändelser. Arbetsuppgifterna kan också vara relaterade till lönehantering i form av tidrapporter, reseräkningar och traktamente. En ekonomiadministratör har ofta kontakter med medarbetare, kunder och leverantörer, vilket utöver struktur och noggrannhet gör samarbetsförmåga och kommunikativa förmågor viktiga att ta hänsyn till när du ska hyra eller rekrytera.

Tjänsten kan också kallas för ekonomiassistent, redovisningsassistent, orderadministratör, ordermottagare, fakturasupport, inköpsassistent, löneadministratör eller generella titlar som ekonom och administratör.

Specialister på rekrytering och konsulter inom ekonomi

Eqonomy är specialister på konsultlösningar och rekrytering inom ekonomi, med djup förståelse möjligheter och utmaningar kopplade till organisationers ekonomistyrning. Vi vill agera långsiktig helhetspartner för dig som behöver stärka upp din ekonomiavdelning. Tillsammans med dig förenar vi en traditionell bransch med en digital omvärld. Vi kommer alltid att ge det lilla extra och se till att dina utmaningar blir till möjligheter. Vi bygger framtidens ekonomiavdelningar, där hållbara medarbetare leder till avgörande resultat. 

Vi hittar din nästa ekonomiadministratör!

Oavsett om du vill hyra eller rekrytera en ekonomiadministratör kan du vara trygg med att vi snabbt hittar rätt lösning för dig. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, med nätverk över hela Sveroge. När du har behov av en ekonomiadministratör – kontakta oss!

Är du ekonom och söker ditt nästa uppdrag?

Söker du uppdrag eller anställning inom ekonomiområdet? Baserat på din erfarenhet, potential och framtidsvision hjälper vi på Eqonomy dig att hitta nästa drömuppdrag. Våra relationer med Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, gör att vi har något som passar alla. Vi vill utmana dig till att tänka nytt, men samtidigt få dig att känna dig trygg, omhändertagen och förstådd. Med oss ska det kännas enkelt och roligt att hitta sitt nästa äventyr.

Här hittar du våra lediga uppdrag och kan registrera din profil.