Skip to content

Hyra eller rekrytera en Business Controller

Med vår specialistkompetens inom ekonomi, hjälper vi dig att snabbt hitta rätt Business Controller för just er verksamhet.

Rekrytering och uthyrning av en Business Controller

Om du är ute efter att hitta en lösningsorienterad Business Controller med stor kommunikativ förmåga har du kommit till rätt ställe. Oavsett om du vill rekrytera eller hyra en Business Controller så kan vi på Eqonomy hjälpa dig! Vi brinner för allt som rör ekonomi och ser på rollen som Business Controller med stort allvar. Vi letar alltid efter kandidater som är affärsorienterade ekonomer med både hög professionalism och social kompetens för din skull, allt för att vi ska kunna sätta rätt konsult eller permanenta kollega på rätt plats.

Eqonomy är inte bara specialister på ekonomi och branschen, utan även specialister på att sätta rätt person på rätt arbetsplats. Vi tycker inte att Business Controllers är tråkiga och inåtvända som många andra och vi vill ändra på det synsättet. Just därför har vi ett stort nätverk med kunniga, drivna, duktiga och socialt kompetenta ekonomer och potentiella kandidater för just din verksamhet, som dessutom har ett högt EQ, som i namnet Eqonomy. Här ordnar vi både långsiktig rekrytering och korta konsultuppdrag, allt för att du ska kunna hitta rätt person, vid rätt tillfälle för att fylla personalluckan i verksamheten.

Rekrytera Business Controller med högt EQ

Vad har EQ med lämplighet för en yrkesroll att göra? EQ står för Emotional Quotient och handlar om personlighetsdrag. För oss är det viktigt att hitta en kompetent Business Controller till dig som dessutom har högt EQ, alltså en person med grym personlighet och social förmåga samtidigt som denne kan jobbet utan och innan. Rekrytera en Business Controller via oss för att märka skillnad. Vi testar våra kandidater innan en rekrytering, ser till att ni får en kvalificerad yrkesperson som är taggad på att jobba och har en personlighet som passar verksamheten.

Hyra Business Controller via Eqonomy

Är du intresserad av en kortsiktig lösning eller kanske en tillsvidareanställning, kan du hyra en Business Controller genom oss. Detta passar till exempel vid tillsvidareanställning eller för temporära underkonsultjobb som kan behövas vid verksamhetens högsäsong. I Eqonomys stora nätverk finns det konsulter som står redo att jobba för dig. Våra konsulter gillar att kastas in i en utmaning, är drivna, serviceminded, uppmärksamma på verksamhetens behov och har stor kunskap inom ekonomi. Genom ett noga inkännande av din verksamhet ser vi till att hitta rätt person för uppdraget i fråga och som snabbt kan sätta sig in i rollen.