Konsultuthyrning för framtiden

EQonomys konsulter kännetecknas av affärsmässighet, personligt bemötande och hög servicenivå. Med lång erfarenhet från ekonomiområdet och ett aktuellt nätverk av kvalificerade ekonomer matchar vi er verksamhet med personer som vi vet kommer kunna lösa och förstå ert behov.

 

Kontakta oss

Hyra en konsult - vår process

Ansökan

Vi utser ett dedikerat projektteam bestående av en Konsultchef och en Kandidatansvarig. Teamet följer med er under hela processen. Tillsammans med er tar vi fram en kravprofil för den konsult ni har behov av.

Matchning

I matchningsprocessen arbetar vi snabbt och effektivt för att hitta rätt kandidater till just din organisation. Vi matchar ert behov mot kandidater i våra egna nätverk, vårt konsultnätverk, i externa databaser och genom annonsering.

Presentation

Efter 1-3 veckor - i bland inom några dagar, presenterar vi kandidater för er som matchar mot uppsatt kravprofil. Antalet kandidater kan variera utifrån tillgänglighet och svårighetsgrad på uppdraget. Vi tar alltid två referenser på slutkandidaten. Vi kan också erbjuda mer djupgående bakgrundskontroller.

Anställning

Hos oss kan konsulter vara anställda tillsvidare eller som underkonsult. Anställningsform beror på uppdragets form och/eller konsultens önskemål. Vi är måna om att erbjuda våra konsulter trygg anställning och har kollektivavtal med Unionen.

Uppföljning

Vi har löpande avstämningar med konsulter och uppdragsgivare för att säkerställa nöjdhet hos båda parter. Som en del av vårt ansvar som arbetsgivare genomför vi även regelbundna medarbetarsamtal med våra konsulter för att stämma av hur uppdraget går och att hen trivs.

Läs mer 

Lär dig något nytt, inspireras och få tips med våra whitepapers, event och blogginlägg.