Konsultuthyrning inom ekonomi

EQonomys konsulter kännetecknas av affärsmässighet, flexibilitet och hög servicenivå. Genom vår långa erfarenhet från ekonomiområdet och aktuella nätverk av kvalificerade ekonomer matchar vi er verksamhet med konsulter som vi vet kommer lösa och förstå ert behov.

 

Kontakta oss

Vi matchar ditt företag med rätt konsult

Att hitta konsulter till ekonomiavdelningar är något vi har lång erfarenhet av – och vi vet vad som krävs för att hitta den bästa matchningen. Vårt gedigna nätverk och kunskap inom ekonomi och attraktion gör att vi både snabbt och träffsäkert hittar rätt ekonomer och bidrar till att ni kan komma vidare mot era affärsmål.

Så jobbar vi med uthyrning av konsulter

Tillsammans tar vi fram en kravprofil för att se vilken konsult som bäst skulle fylla era behov just nu. Våra konsultchefer använder sitt stora kontaktnät och kan därför snabbt presentera rätt kandidater för just er organisation. Antalet kandidater varierar utifrån tillgänglighet och svårighetsgrad, men du kan alltid känna dig trygg med att alltid få minst två referenser på slutkandidaten – som också har gått igenom tester och bakgrundskontroller redan innan hen presenteras för er.

Hyr en erfaren konsult via oss

Genom att ta hjälp av Eqonomy när ni har behov av att täcka upp för en tillfällig vakans vid till exempel föräldraledighet, sjukdom, omorganisation eller annan vakans – kan ni snabbt ha någon på plats som avlastar och ser till att allt flyter på som vanligt. De konsulter vi presenterar är noggranna, erfarna och väl insatta i sin roll, liksom uppdaterade på de senaste systemen.Vi är alltid måna om att erbjuda dem en trygg anställning och kollektivavtal med Unionen, liksom löpande avstämningar som ser till att båda parter är nöjda med samarbetet.

Hyra en konsult - vår process

Ansökan

Våra konsultchefer har stora kontaktnät, och har bara max 25 konsulter i sitt team vilket gör att både kund och konsult kan få full service och support. Tillsammans med er tar vi fram en kravprofil för den konsult ni har behov av.

Matchning

I matchningsprocessen arbetar vi snabbt och effektivt för att hitta rätt kandidater till just din organisation. Vi matchar ert behov mot kandidater i våra egna nätverk, vårt konsultnätverk, i externa databaser och genom annonsering.

Presentation

Efter 1-3 veckor – i bland inom några dagar presenterar vi löpande kandidater för er som matchar mot uppsatt kravprofil. Antalet kandidater kan variera utifrån tillgänglighet och svårighetsgrad på uppdraget. Vi tar alltid två referenser på slutkandidaten. Vi kan också erbjuda arbetspsykologiska tester och bakgrundskontroller.

Anställning

Hos oss kan konsulter vara anställda tillsvidare eller som underkonsult. Anställningsform beror på uppdragets form och/eller konsultens önskemål. Vi är måna om att erbjuda våra konsulter trygg anställning och har kollektivavtal med Unionen.

Uppföljning

Vi har löpande avstämningar med konsulter och uppdragsgivare för att säkerställa nöjdhet hos båda parter. Som en del av vårt ansvar som arbetsgivare genomför vi även regelbundna medarbetarsamtal med våra konsulter för att stämma av hur uppdraget går och att hen trivs.

Därför ska du ta hjälp av EQonomy

Vi hjälper dig att snabbt hitta en kvalificerad person – inte bara för att sköta det dagliga, utan också för att vid behov kunna driva den förändring som din verksamhet behöver. Hos oss hittar du interimskonsulter i alla olika chefs- och specialistroller inom ekonomi. Välkommen att höra av dig!

Läs mer 

Lär dig något nytt, inspireras och få tips med våra whitepapers, event och blogginlägg.