Skip to content

Konsulter och rekrytering inom ekonomi i Malmö

Dags för att ta in lite ny personal? Inga problem! Eqonomy är specialister på rekrytering och konsulter inom ekonomi. Som rekryteringsföretag och konsultbolag inom en nischad bransch hjälper vi företag att växa och bygger tillsammans med våra kunder framtidens ekonomiavdelningar.

Rekryteringsföretag inom ekonomi Malmö

Letar du efter kvalificerade ekonomer som kan ta bidra till lönsamheten? Vi älskar att matcha företag med ekonomer och jobbar alltid för att stötta i era nuvarande och kommande utmaningar. Med oss som partner kan du vara säker på att du får in en medarbetare som passar era unika behov – oavsett om det gäller den dagliga verksamheten eller större förändringsprojekt.

Söker du jobb inom ekonomi i Malmö?

Är du sugen på nytt jobb inom ekonomi? Vi hjälper dig som söker nytt jobb eller nytt uppdrag som konsult vidare karriären. Med engagemang, nyfikenhet och expertis hjälper vi dig när du vill kasta dig ut i det okända – oavsett var du befinner dig i karriären. Våra relationer med Sveriges mest attraktiva arbetsgivare gör att vi kan guida och hjälpa dig när du är redo för ditt nästa äventyr. Kontakta oss för att komma i kontakt med våra kollegor i Malmö.

Familjärt konsultbolag i Malmö inom ekonomi

Vi är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi i Malmö. Vi är en nischad aktör, som brinner för att tillsätta och guida ekonomer och verksamheter. Som ekonomernas givna partner lägger vi stort fokus på att skapa upplevelser i världsklass. Med högt tempo, kvalitét, träffsäkerhet och engagemang hittar vi snabbt rätt lösning för dig.

Rätt chef och ledare ekonomi leder till avgörande resultat

Vi hjälper dig att hitta rätt chef och ledare inom ekonomi. Med flera års erfarenhet av att tillsätta just CFOs, ekonomichef, redovisningschefer och bokförningschefer ser vi till att du hittar rätt individ för era unika behov. Våra skräddarsydda lösningar gör att du får den hjälp du behöver och snabbt.

För oss är kandidat- och konsultresan viktigast för att attrahera rätt talanger inom ekonomi

Vi gör alltid vårt yttersta för att skapa den bästa kandidatresan. Genom snabb återkoppling och förståelse för just kandidaten och konsultens utmaningar ser vi till att dem kommer tillbaka när det är dags för nästa steg i karriären.

Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur du kan skapa den bästa kandidat och konsultresan för ert bolag!

Effektiva lösningar för dig som söker en interim konsult i Malmö

För att vi ska kunna hjälpa dig och dina kollegor i Malmö ska hitta interim konsult inom ekonomi behöver vi förstå era nuvarande och framtida utmaningar och mål. Vi börjar därför alltid våra processer med en behovsanalys för att säkerställa av vi förstår vad ni behöver. Det här för också att vi kan guida er i beslut som rör kompetensförsörjning ekonomi. Tillsammans bygger vi framtidens ekonomiavdelningar där hållbara ekonomer leder till lönsamma resultat.  

Vi är ett rekryteringsföretag inom ekonomi som du kan räkna med

För att ni ska säkra er affär, bygga hållbara team och hålla er konkurrenskraftiga så behöver ni ha rätt kompetens på plats. Våra medarbetare hjälper dig att lyfta blicken och inte bara se vilka utmaningar du har nu utan också tänka ett steg längre