Rekryteringsföretag inom ekonomi i Stockholm

Att hyra eller rekrytera till ekonomiavdelningen på egen hand kan vara tidsödande. Särskilt i Stockholm där utbudet är stort och det kan vara svårt att sålla mellan kandidaterna. Genom att ta hjälp av EQonomys nätverk och erfarenhet får du tillgång till experter inom kompetensbaserad rekrytering och kan snabbt ha rätt person på plats.

Lokala specialister på rekrytering och uthyrning till ekonomiavdelningen

Med stor erfarenhet av att rekrytera inom ekonomi och finans vet vi att det är en bransch med sina egna, speciella utmaningar. Vi hjälper er att hitta kandidater med uppdaterade kunskaper och bred kompetens – för rekrytering, konsultuthyrning och interimstjänster. Behöver ni tillsätta till exempel en ekonomichef eller en controller på grund av sjukskrivning eller föräldraledighet? Vi ser till att ni snabbt får en tillfällig lösning, alternativt startar upp en rekrytering som hjälper er att hitta er nya kollega. Vi är också med och ser till att överlämningen mellan den som slutar och den nya medarbetaren blir så smidig som möjligt.

 

Roller vi ofta tillsätter inom ekonomi i Stockholm

  • Ekonomichef/CFO
  • Redovisningschef
  • Redovisningsekonom
  • Controller
  • Controllerchef
  • Business Controller, m fl.

Letar du efter ekonomer i Stockholm?

När vi hittat lämpliga kandidater för din ekonomiavdelning utför vi bedömningar utifrån kompetens och potential – en fördomsfri metod där arbetspsykologiska tester ligger till grund för urvalsarbetet. Vi tar alltid två referenser på slutkandidaterna, varav en är från tidigare chef. När ni väl kommit överens och skrivit avtal följer vi upp processen med både dig och din nya medarbetare och säkerställer vi att allt fungerat bra, vilket oftast är fallet. Skulle något mot förmodan kännas fel har du alltid en garantiperiod på sex månader.

Så funkar vår unika rekryteringsprocess

Det som skiljer EQonomy från andra rekryteringsbyråer är att vi alltid har två dedikerade konsulter med i processen. De ser till att träffa flera medarbetare i er organisation i så kallade ”speed-möten” för att få en så tydlig bild av er som möjligt och förstå fördelarna, men även utmaningarna, i rollen ni söker – och sedan attrahera rätt kandidater.

Är du en kandidat som söker jobb i Stockholm?

Just nu letar vi efter fler duktiga ekonomer till våra uppdragsgivare runt om i Stockholm. Här finns stora karriärmöjligheter, både i form av fast anställning och konsultuppdrag. Gå in och sök bland tjänster som ligger ute just nu  eller hör av dig till oss och berätta mer om dig själv.

Referenser

Vi har hjälpt många både små och medelstora företag att hitta sin nya kollega. Här kan du bland annat läsa mer om hur Sveriges Författarförbund hittade sin nya redovisningsekonom. Välkommen att höra av dig till vårt kontor i Stockholm!