Skip to content

Konsulter och rekrytering inom ekonomi i Stockholm

Dags att rekrytera eller ta in specialistkompetens i form av konsulter inom ekonomi? Söker du en rekryteringsbyrå eller ett konsultbolag i Stockholm som kan hjälpa dig hitta personal inom ekonomi? Oroa dig inte! Vi är ett rekrytering-och konsultbolag som matchar dig med specialister och talanger inom ekonomi. Tillsammans bygger vi framtidens ekonomiavdelningar.

Rekryteringsföretag inom ekonomi i Stockholm

Vi är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi. Vi är en nischad aktör, som brinner för att tillsätta och guida ekonomer och verksamheter. Som din partner kommer vi att driva dig framåt och få dig att känna dig trygg, involverad och förstådd. Med högt tempo, kvalitét, träffsäkerhet och engagemang hittar vi snabbt rätt lösning för dig.

Söker du nytt jobb inom ekonomi i Stockholm? 

Vi hjälper dig som arbetar inom ekonomi att hitta ditt nästa drömjobb. Med engagemang, nyfikenhet och expertis hjälper vi dig när du vill kasta dig ut i det okända – oavsett var du befinner dig i karriären. Våra relationer med Sveriges mest attraktiva arbetsgivare gör att vi kan guida och hjälpa dig när du är redo för ditt nästa äventyr.

Kvalificerat konsultbolag i Stockholm inom ekonomi

Med siktet mot ett hållbart och långsiktigt arbetsliv för alla Sveriges ekonomer, matchar vi verksamheter och specialister inom ekonomi. Våra relationer inom hela Sveriges näringsliv har gjort att vi byggt upp en djup förståelse för dina möjligheter och utmaningar. Med ett personligt och rådgivande arbetssätt får varje uppdrag hos oss stort fokus. Tillsammans med dig hoppar vi ut i det okända och förbättrar framtidens ekonomiavdelningar.

Vi hittar rätt CIO, Redovisningstjänst och övriga chefer inom ekonomi

Vi är experter på att rekrytera just ekonomer och har stor kunskap om hur ni ska attrahera eftertraktade chefer och ledare till ditt företag. Vår stora branscherfarenhet hjälper er helt enkelt att hitta rätt person i rätt roll – och sedan få dem att vilja jobba hos er. Alla kandidater vi presenterar är testade och klara för att matcha ditt företag, både vad gäller arbetslivserfarenhet, men också i potentialbedömning.

Våga ta nästa steg i karriären inom ekonomi

Vårt mål är att skapa den bästa kandidatresan inom ekonomi. Snabb återkoppling och förståelse för kandidaten och konsultens utmaningar ligger till grund för hur vi arbetar. Våra relationer med Sveriges mest attraktiva arbetsgivare gör att vi kan guida och hjälpa dig när du eller andra inom branschen är redo för era nästa äventyr.

Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur du kan skapa den bästa kandidatresan!

Smarta lösningar för dig som söker en konsult i Stockholm

Att attrahera och rekrytera specialister och chefer inom ekonomiområdet är något vi har lång erfarenhet av. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov.