Skip to content

Konsulter och rekrytering inom ekonomi i Göteborg

Dags att ta in ny personal? Letar du efter ett rekrytering- eller konsultbolag i Göteborg inom ekonomi som kan hjälpa dig bygga framtidens ekonomiavdelningar? Vi är specialister på rekrytering och konsulter inom ekonomi och hjälper dig som sitter här i Göteborg att snabbt hitta den kompetens ni behöver!

Rekryteringsföretag inom ekonomi i Göteborg

Står ni inför en tillväxtpik eller kanske har någon sagt upp sig? Oavsett anledning så finns vi här för att hjälpa dig med er rekrytering. Med stor passion för just rekryteringslösningar och tar vi ett helhetsansvar kring rekrytering så att du kan luta dig tillbaka och vänta på att rätt person kommer till er. Vi har även skräddarsydda rekryteringslösningar där ni kan få hjälp med en start up, en first opinion eller en second opinion. Med oss som rekryteringspartner inom ekonomi här i Göteborg, ser vi till att ekonomiavdelningarna blir mer hållbara och roligare.

Söker du jobb inom ekonomi i Göteborg?

Jobbar du med ekonomi och är sugen på nästa steg i karriären? Då har du kommit rätt! Vi hjälper dig som kandidat eller konsult här i Göteborg att hitta drömjobbet. Oavsett vem du är och vad du vill göra inom ekonomi så finns vi här. Hör av dig till oss så hittar vi rätt lösning för just dig.

Konsultbolag inom ekonomi som snabbt hittar rätt kompetens för er

Att ha en förståelse för branschen i kombination med flera års erfarenhet av rekrytering och konsultbranschen gör att vi på bästa sätt kan rekommendera och coacha er framåt inom kompetensförsörjning. Vårt team i Göteborg hjälper dig som företag att hitta rätt specialist så att ni kan hålla er konkurrenskraftiga och nå era mål. Oavsett om lösningen är en interim konsult eller om det handlar om en projektanställning.

Rekrytering av chefer och ledare inom ekonomi

Eqonomy i Göteborg är inte bara bra på talanger och specialister inom ekonomi utan rekryterar också CFO, Redovisningschefer och andra seniora ledare och chefer. Vi har många års erfarenhet av att tillsätta olika nivåer på ledare och chefer. Ofta handlar det om en rekrytering, men ibland vill våra kunder få stöd av en konsult som har lång erfarenhet.

Kandidater och konsulter i fokus

På Eqonomy har vi alltid våra kandidater och konsulter i fokus. Vi försöker alltid skapa den bästa kandidatresan här i Göteborg. Bra och snabb återkoppling, förståelse för deras utmaningar och konkret feedback gör att våra kandidater och konsulter kommer tillbaka när det är dags för nästa steg i karriären.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig skapa den bästa kandidatresan!

Skräddarsydda lösningar för dig som söker en interim konsult inom ekonomi i Göteborg

På Eqonomy har vi alltid lagt stort fokus på att förstå era utmaningar. Detta för att kunna göra en kvalificerad behovsanalys och ge rekommendationer som passar just dig och era unika behov. Vårt rådgivande och coachande förhållningssätt gör att vi blir mer än en leverantör. Vi blir den partner ni behöver framför att hålla er konkurrenskraftiga inom en bransch där kompetensbristen är ett faktum!

Rekryteringsbolaget du kan lite på inom ekonomi!

För att ni ska säkra er affär och hålla er konkurrenskraftiga så behöver ni ha rätt kompetens på plats. Tillsammans bygger vi framtidens ekonomiavdelningar och våra medarbetare hjälper dig att lyfta blicken och arbeta långsiktigt och hållbart!