Hyra eller rekrytera redovisningsekonom

En del tror att personer som arbetar med ekonomi är inåtvända och tråkiga. Men, vi på EQonomy vet att det inte stämmer! Den vanligaste fördomen om en ekonom låter precis så – och just det är något som vi vill ändra på. Av oss kan du därför både hyra och rekrytera redovisningsekonom med högt EQ.

EQonomy är specialister på att tillsätta rätt redovisningsekonomer på rätt arbetsplatser, och vårt namn är också vårt löfte till dig som hyr eller rekryterar genom oss. Vi vill sticka hål på myten om att redovisningsekonomer är tråkiga och introverta, för det stämmer inte alls. I vårt stora nätverk av potentiella kandidater och konsulter finns personer med både de rätta redovisningskompetenserna och ett högt EQ. Oavsett om du behöver hjälp med en längre rekryteringslösning eller endast är i behov av redovisningsekonomen för ett kortare konsultuppdrag, kan vi på EQonomy hjälpa dig.

 

Rekrytera redovisningsekonom med högt EQ

Ett stort fokus för oss är att du ska få en redovisningskonsult med goda sociala förmågor, som är skicklig på att kommunicera och passar in i er befintliga arbetsgrupp. När vi hjälper dig att rekrytera redovisningsekonom till ekonomiavdelningen är vi därför noggranna med att se till så att personen vi presenterar för er har stor kompetens och ett högt EQ, eller Emotional Quotient som förkortningen står för. Det innebär för oss att ni får en kvalificerad redovisningsekonom med rätt kunskaper för rollen och som dessutom har en grym personlighet.

 

Hyra redovisningsekonom genom EQonomy

Att hyra redovisningsekonom är lösningen för dig som är i behov av att anställa en person tillsvidare eller mer temporärt som underkonsult. Detta är en perfekt lösning vid exempelvis arbetstoppar när behovet är som störst. EQonomys konsulter står redo att hjälpa dig och vi kan snabbt sätta rätt person på rätt plats. I vårt stora nätverk hittas personer som kännetecknas genom sitt driv, hög servicenivå och stor kunskap inom ekonomiområdet. Vi matchar din verksamhet med rätt person för uppdraget och ser till att du får en redovisningsekonom som snabbt kan sätta sig in i verksamheten, lösa problem och förstå vilka ytterligare behov som finns.

Kontakta oss