Att arbeta som konsult

EQonomy hjälper några av Sveriges mest attraktiva och välkända arbetsgivare att hitta ekonomer med känsla för affärer och relationer. För dig som konsult innebär det en möjlighet till spännande uppdrag, intressanta arbetsplatser och personlig utveckling.

Trygg anställning

Du väljer själv om du vill ta anställning via oss eller arbeta som underkonsult. Vi strävar efter att ha ett professionellt men ändå personligt förhållningssätt när vi är i kontakt med varandra. På så sätt lär vi känna dina intressen och kan matcha din profil mot intressanta uppdrag.

Vad får jag?

Som anställd konsult hos EQonomy erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig genom hela din karriär

Läs mer om konsultrollen

Ta del av våra whitepapers och blogginlägg.

Låter det intressant? Hör av dig!

Maria Hansson

Konsultchef, Stockholm

Vill du veta mer?

Ange namn och telefonnummer så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

 

Sofie Forsman

Konsultchef, Stockholm

Vill du veta mer?

Ange namn och telefonnummer så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

 

Konsultportal

Välkommen till Wise Professionals konsultportal – en mötesplats för dig som arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. För att logga in använder du de uppgifter du fått från din Konsultchef.

Logga in i konsultportalen