Att arbeta som konsult

EQonomy hjälper några av Sveriges mest attraktiva och välkända arbetsgivare att hitta ekonomer med känsla för affärer och relationer. För dig som konsult innebär det en möjlighet till spännande uppdrag, intressanta arbetsplatser och personlig utveckling.

Vi erbjuder

Att vara konsult hos EQonomy innebär möjligheten att gå ut på intressant uppdrag hos välkända varumärken. Våra konsultchefer har kontinuerlig kontakt och uppföljning med dig för att säkerställa att du trivs med uppdraget och för att du ska känna dig trygg i rollen som konsult.

Det finns ytterligare fördelar med konsultrollen. På EQonomy blir du en del av vårt nätverk av ekonomer och har möjligheten att delta på seminarier och konsultträffar. Vi är även måna om din hälsa och ditt välmående och därför omfattas du av kollektivavtal för tjänstepension ITP, TGL och TFA samt att du får 3000 kr i friskvårdsbidrag.

Trygg anställning

Du väljer själv om du vill ta anställning via oss eller arbeta som underkonsult. Vi strävar efter att ha ett professionellt men ändå personligt förhållningssätt när vi är i kontakt med varandra. På så sätt lär vi känna dina intressen och kan matcha din profil mot intressanta uppdrag.

Vad får jag?

Som anställd konsult hos EQonomy erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig genom hela din karriär.

EQonomy har från start varit ett stort stöd för mig och med deras hjälp gick det snabbt och smidigt att hitta en arbetsplats för mig att utvecklas på. Under hela min konsulttid har det alltid funnits ett genuint engagemang där jag på ett naturligt sätt har kunnat anförtro mig till min närmsta kontakt. Med denna erfarenhet i ryggen kommer EQonomy att vara ett självklart val för mig vid eventuellt framtida utmaningar.

Victoria B, Uthyrd konsult

Läs mer om konsultrollen

Ta del av våra whitepapers och blogginlägg.

Konsultportal

Välkommen till Wise Professionals konsultportal – en mötesplats för dig som arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. För att logga in använder du de uppgifter du fått från din Konsultchef.

Logga in i konsultportalen