Skip to content

Account Manager

Stockholm
Ansök senast 12 May 2024
Eqonomy, en del av Wise Professionals, förstärker nu med en Account Manager för att tillsammans med resten av teamet fortsätta växa och utveckla affärer tillsammans med våra kunder. Har du tidigare erfarenhet inom försäljning och tycker ekonomiområdet är lika spännande som oss? Vi berättar mer nedan!

Om tjänsten
I rollen som Account Manager hos Eqonomy kommer du att ha en nyckelroll i att vårda och utveckla befintliga kundrelationer samtidigt som du aktivt söker nya affärsmöjligheter. Du kommer att arbeta nära våra kunder för att förstå deras behov och önskemål, samt att presentera och sälja in våra lösningar på ett övertygande sätt. Du bearbetar både nya kunder och växer affären hos våra många redan befintliga samarbetspartners.

Du samarbetar också nära dina kollegor i form av rekryteringskonsulter och konsultchefer och tillsammans håller ni kunden nära och skapar ett förstklassigt partnerskap.

Vidare jobbar du aktivt med att bearbeta både ditt eget och Eqonomy/Wise nätverk och relationer via olika smarta kanaler och verktyg för att skapa möten och möjligheter till samarbeten.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

  •       Kundrelationer: Bygga och underhålla starka och långsiktiga relationer med våra kunder genom att vara deras primära kontaktperson och förstå deras behov.
  •       Försäljning: Aktivt söka och identifiera nya försäljningsmöjligheter samt driva försäljningsprocessen från start till mål.
  •       Lösningserbjudande: Presentera och anpassa våra lösningar utifrån kundens behov och önskemål.
  •       Uppföljning och analys: Följa upp på genomförda affärer för att säkerställa kundnöjdhet och identifiera ytterligare möjligheter till samarbete.

Om dig
Vi letar efter dig som brinner för försäljning och att skapa långsiktiga relationer. Du är nyfiken, resultatorienterad och har en förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har erfarenhet av försäljning/samarbeten med ledare inom ekonomi, t.ex. genom rekrytering och konsultlösningar eller någon form av systemlösning.

Har du själv en ekonomisk bakgrund och/eller kompetens kommer du att ha en fördel, likaså om du har ett stort och relevant nätverk sedan tidigare. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort eget driv, vara en lagspelare och en person som får energi av mötet med andra människor!

För att vara framgångsrik i rollen bör du även ha:

  • Erfarenhet av att arbeta med kundrelationer och försäljning.
  • En relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Ett intresse av, eller kompetens inom ekonomi.

Vad vi erbjuder
I rollen som Account Manager kommer du in i ett härligt team av experter som jobbar med rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi. Du kommer att styra din tid och jobba med hög frihetsgrad samtidigt som du samarbetar både med andra Account Managers och ditt närmsta team. Wise och Eqonomy har sedan tidigare en stor bas av kunder och relationer som du kommer att utveckla och fortsätta att jobba med. Du utgår från vackra lokaler på Linnégatan vid Karlaplan och har givetvis möjlighet att också jobba på distans. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start efter överenskommelse.

Om Eqonomy
Vi på Eqonomy är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av kvalificerade ekonomer. Med gedigen branscherfarenhet och hög attraktionskraft hjälper vi kunder, kandidater och konsulter att bygga framtidens ekonomiavdelningar. Vi har dessutom väldigt roligt när vi gör det. Eqonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär?
Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se och du får då svara på några korta frågor, vi tar inte emot ansökningar via mejl. Om du går vidare i processen kommer du senare att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta din potentiella framtida kollega Jonatan Lundberg som ansvarar för rekryteringen, du gör det enklast via jonatan.lundberg@eqonomy.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb