Framtidsjobb

Stockholm

Är du på jakt efter nya utmaningar? Är 2022 året då du vill utforska ny mark? Då kan en kontakt med EQonomy vara rätt möjlighet för dig!

Sök rollen

Vi på EQonomy – ett affärsområde inom Wise Professionals – är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av kvalificerade ekonomer. Vårt löfte till marknaden är att kompetensförsörja ekonomifunktioner med chefer och specialister genom vårt konsultativa arbetssätt, kvalitetssäkrade processer och aktuella nätverk. Med gedigen branscherfarenhet inom rekrytering och attraktion samt vår framåtlutande inställning hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning i världsklass.

Vi tillsätter bland annat roller som Ekonomichef/CFO, Redovisningschef, Redovisningsekonom, Controller, Controllerchef, Business Controller, Financial Controller mfl.

För att vi ska kunna hantera dina personuppgifter behöver vi att du registrerar dig (sökt tjänsten) och godkänner våra GDPR-regler.

Tack på förhand!

Sök rollen

Kontakta mig för mer information

Christina Norin-Söderström

Sök rollen!

Sök rollen

Fler lediga jobb

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 januari, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök