Redovisningskonsult till Allians Revision & Redovisning

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Är du en kundfokuserad och konsultativ redovisningskonsult? Nu söker vi dig som är Redovisningskonsult till en framåtlutad redovisningsbyrå där du får vara med och göra skillnad!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

En av våra grundare/ägare är Per Lindblom, en välrenommerad expert inom redovisning och som ofta anlitas som utbildare inom redovisning av branschkollegor, genom organisationerna/föreningarna SRF Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, FAR, Skattehuset i Göteborg AB, Björn Lundén Information AB. Vi är en fullservicebyrå med ett modernt tänk. Här jobbar ett familjärt och härligt team på 35 personer och vi växer och behöver bli fler. Vi sitter idag på Södermalm i Stockholm och i Järfälla men flyttar där till stora och fina lokaler i Barkabystaden till årsskiftet. Redovisningsteamet består idag utav 11 medarbetare och är uppdelat i tre roller; Auktoriserade redovisningskonsult, Redovisningskonsult och Junior redovisningskonsult.

Om rollen
Vi söker dig som är auktoriserad via SRF-konsulterna eller motsvarande. En auktoriserad redovisningskonsult hos oss har som främsta uppgift att planera bokföring, slutföra och genomföra rapportering och bokslut. Redovisningskonsulten har mycket goda kunskaper och erfarenhet inom tjänsteområdet och innehar en säljande position där kundmöten och andra säljarinsatser ingår. I rollen ingår:

  • Kundansvar – Med kundansvar menas att ansvara för kundrelationen för de kunder som ligger i dennes kundstock. Att bemanna och följa uppdraget. Att kontinuerligt verka för att öka Allians kundbas.
  • Faktureringsansvar – Att två gånger i månaden fakturera och bedöma faktureringsunderlag. Att månadsvis värdera den fakturareserv som finns att ta ställning till.
  • Intern utbildning – Att ge feedback och finnas för kunskapsutbyte till andra inom organisationen.
  • Kvalitetskontroll – Att vara delaktig för att kvalitetsgranskning sker på skapade deklarationer och årsredovisningar
  • Redovisning – Arbeta med kunders rapportering, bokslut, årsredovisningar, deklarationer, rådgivning och den administration

Om dig
Som person är du driven, nyfiken och engagerad, bidrar med egna idéer och har förmåga att hitta lösningar. Du är konsultativ, inkluderande och trivs med att ha många kontaktytor. Du har även god organisatorisk förmåga, är bra på att driva igenom saker och kan hantera många skeenden på en gång. För att kvalificera sig för denna tjänst behöver du ha en auktorisation via SRF-konsulterna eller motsvarande och ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du behöver ha varit kundansvarig redovisningskonsult i 5 år eller mer och har du erfarenhet från IFRS och koncernredovisning är det meriterande.

Om Allians
Det var en gång ett nätverk av revisorer…

Allians startade som ett nätverk av revisorer, som senare blev Allians Revisionsbyrå. För att bredda verksamheten och kunna erbjuda våra kunder fler tjänster startade vi år 2008 Allians Redovisningsbyrå. Under augusti 2012 gjordes en fusion och vi är numera ett bolag, Allians Revision & Redovisning AB.

Vi arbetar med att stärka marknadens uppfattning om Allians som en fullservicebyrå. Vi erbjuder våra kunder – främst mindre och medelstora företag – allt de behöver inom revision, redovisning/ekonomistöd och nischade tjänster som skattefrågor, affärsrådgivning och företagsbedömning.

Alla våra medarbetare är erfarna och alltid beredda att agera bollplank när du behöver det. Med deras rutin och kunskap kommer vi fort in i produktionen och kan ge dig den hjälp du behöver. Vårt mål är att skapa långa kundrelationer och lära känna våra kunders verksamheter väl. För oss är det viktigt att du som kund får trygghet och stabilitet.

Vi är medlemmar i GMNI som är en sammanslutning av juridiskt oberoende bokförings- och företagsrådgivande företag. Tack vare vårt medlemskap kan vi även erbjuda möjlighet för våra kunder att få stöd vid företagande utomlands och vi får en inblick i hur lagar och regler fungerar i andra länder.

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar vi med EQonomy, en del av Wise Professionals. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV på eqonomy.se. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Christina Norin-Söderström (christina.norin-soderstrom@wise.se) eller Iren Sayar (iren.sayar@wise.se)

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Administrativ chef med redovisningsansvar

Vill du arbeta som administrativ chef i en bred roll där du får leda ett engagerat team och samtidigt arbeta operativt med redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med kompetenta och härliga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer