Skip to content

Business Controllers till våra kommande uppdrag i Göteborg

Göteborg
Ansök senast 31 Mar 2024
Vi söker nu fler Business Controllers till våra kommande uppdrag. Är du en erfaren Business Controller som vill bli en del av vår konsultverksamthet på EQonomy/Wise Professionals, se hit!

Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på Eqonomy kan anmäla ditt intresse för våra tjänster och därmed bli en del av vårt växande Controlling-nätverk. Våra uppdrag kan variera i längd, alltifrån några månader upp till 1,5 år. Ibland finns det också möjlighet till fast anställning hos våra kunder efter konsultuppdragets slut. Våra kunder finns i hela Göteborgsområdet och uppdragen är framför allt på heltid men ibland får vi också in deltidsuppdrag.

Ditt uppdrag

Efterförfrågan på Business Controller ökar ständigt inom ekonomibranschen, och som konsult hos oss har du möjligheten att få ta del av en varierande mängd uppdrag. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma som Business Controller är:

·      Budget-, bokslut- och prognosarbete

·      Agera stöd till ledningsgrupp

·      Verksamhetsuppföljning

·      Stöd till projektledare vid analys av underhållsprojekt

·      Kund-, marknads-, omvärlds- och konkurrentanalyser

·      Att delta i framtagande av årsredovisning, delårsrapport och månadsrapport

·      Omförhandlings- och vakansstatistik

Din bakgrund

För rollen som Business Controller söker vi i första hand dig som har civilekonom- eller högskoleutbildning inom ekonomi. Du har några års erfarenhet som controller och är van med att jobba nära verksamheten. Det ses som meriterande om du har arbetat med redovisning och varit med i bokslutsarbetet, budget och prognosarbete. Du har goda kunskaper när det kommer till Excel och behärskar även andra ekonomisystem och rapporteringsverktyg. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska, både i skrift och tal.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, prestigelös och ansvarstagande. Du har ett noggrant och analytiskt arbetssätt, samtidigt som du är utåtriktad och relationsskapande.

När du blir en av oss

Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Eqonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta mig, Emma Rehn, emma.rehn@wise.se, 0735-216562, om du har några frågor eller funderingar kring våra uppdrag.

Vi vill göra dig uppmärksam på att detta är en allmän annons inför våra kommande uppdrag. Vi går igenom ansökningarna löpande och gör ett urval mot våra befintliga uppdrag och om vi ser att du har en matchande profil kommer vi att höra av oss. När du sökt en tjänst via oss är du även sökbar i våra system vilket innebär att vi kan komma att ta kontakt med dig i framtiden.

Ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal