Filled positions

Examples of positions we’ve filled within Eqonomy & Finance.

Appointed

Administrativ chef med redovisningsansvar

Vill du arbeta som administrativ chef i en bred roll där du får leda ett engagerat team och samtidigt arbeta operativt med redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med kompetenta och härliga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Business Controller till Bilia

Vi på Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en Business Controller till vårt svenska Business Controller team. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan!

Solna Share with a friend

Read more

Appointed

Koncernredovisningsansvarig/Group Financial Controller

Vi på Tobii AB är världsledande inom eye-tracking – vår vision att skapa en värld där all teknik fungerar i harmoni med naturligt mänskligt beteende – och nu behöver vi förstärka vårt finance-team med en affärsorienterad Koncernredovisningsansvarig. Vill du fortsätta utvecklas i rollen inom koncernredovisning, konsolidering och rapportering så har vi jobbet för dig!

Täby Share with a friend

Read more

Appointed

Group Financial Controller till HiQ

Har du erfarenhet av kvalificerade redovisningsfrågor och konsolidering? Har du arbetat med K3-regelverket och IFRS? Motiveras du av att kunna påverka, utveckla och förbättra? Framgångsrika konsultbolaget HiQ växer och söker en Group Financial Controller. Läs mer i annonsen och ansök!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Ekonomichef till Kungl. Vetenskapsakademien

Har du erfarenhet av ekonomisk verksamhetsstyrning och av ledarskap? Har du erfarenhet av stiftelsevärlden? Motiveras du av möjligheten att utveckla en funktion och dess medarbetare? Tycker du det skulle vara spännande att komma i kontakt med den vetenskapliga världen? Då kan det vara dig vi söker, läs mer nedan!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Chef för ekonomi och administration till Läkarmissionen

Har du erfarenhet av ekonomisk verksamhetsstyrning och ledarskap? Motiveras du av möjligheten att utveckla en funktion och dess medarbetare? Internationella biståndsorganisationen Läkarmissionen söker en nyckelposition i rollen som Chef för ekonomi och administration. Här finns stora möjligheter för rätt individ att bidra till verksamheten och påverka utvecklingen framåt. Läs mer och ansök nedan!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Anbud- och säljanalytiker till Santa Maria

Framgångsrika Santa Maria, en del av Paulig Group, söker dig som vill bidra i deras fortsatta tillväxtresa. Har du erfarenhet av finansiell analys och vill bli en del av en nyfiken, drivande och familjär kultur med hög ambition, kan rollen som anbud- och säljanalytiker vara något för dig. Paulig Group är en stabil koncern som gör det som känns rätt i hjärtat, är bra för naturen och för samhället. Läs mer och ansök nedan!

Solna Share with a friend

Read more

Appointed

Redovisningsspecialist inom norsk redovisning och skatt till Fortum

Fortum skapar en ny roll och söker en processorienterad Redovisningsspecialist med inriktning på norsk redovisning, skatt och moms (MVA). I din roll ansvarar du för processer rörande redovisning, skatt och MVA för våra norska bolag och fungerar som våra redovisningsteams stöd i detta. Du är en del av vår Shared Service Organisation, Financial Services, och verkar med stor självständighet och med många kontaktytor inom vår organisation. Din placering kan vara på något av våra nya kontor, antingen i Stockholm eller i Oslo.

Solna Share with a friend

Read more

Appointed

Business Controller på koncernnivå till Cibes Lift Group, Gävle

Framgångsrika Cibes Lift Group AB söker dig som vill vara med och bidra till deras fortsatta framgång i en nyskapad roll som Group Business Controller. Du kommer att arbeta tätt tillsammans dina kollegor inom Group Financial Control och med Cibes dotterbolag världen över i en bred och operationell roll med många olika kontaktytor. Välkommen att läsa mer nedan och att ansöka!

Gävle Share with a friend

Read more

Appointed

Business Controller till Visolit

Nu finns en unik möjlighet att få vara del av en mycket spännande roll i en framtidsbransch inom IT-infrastruktur och Cloud-tjänster där du har möjlighet att utvecklas, bygga kompetens och vara med på en mycket spännande resa där du är med och gör skillnad.

Solna Share with a friend

Read more

Appointed

Kommersiell Business Controller till BabyBjörn

Stabila och lönsamma BabyBjörn utökar sin ekonomifunktion med en nyinrättad och efterlängtad Business Controllerroll. Nu finns en unik möjlighet för dig med erfarenhet av kommersiell controlling och digital retail att bidra till bolagets fortsatta framgång. BabyBjörn är en familjeägd internationell koncern och söker dig som vill verka såväl operativt som strategiskt i att stegvis bygga upp en professionell controllingstruktur.

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Internal Audit Manager

Har du erfarenhet av arbete inom revision och risk? ISS Facility Services AB söker dig med affärsfokus som vill vara med och driva arbetet med internrevision och risk framåt. ISS Facility Services AB är ett bolag med högt tempo i en internationell kontext och erbjuder dig en roll där dina kunskaper och personliga egenskaper värderas högt.

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Business controller till Bilia

Bilia är Nordens största bilkedja som alltid strävar efter lönsam tillväxt. Vår vision är att bli bilbranschens bästa serviceföretag som vill erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder.

Malmö Share with a friend

Read more

Appointed

Redovisningschef till Bilia AB

Till vår ekonomiavdelning i Stockholm söker vi nu en redovisningschef för att leda och utveckla arbetet för avdelningen Redovisning och Rapportering. Delar du vår vision att bli en ekonomiavdelning som genom kontinuerlig utveckling möter kraven från branschens bästa servicebolag så kan vi erbjuda dig en spännande och social arbetsmiljö med goda möjligheter att utvecklas.

Solna Share with a friend

Read more

Appointed

Redovisningschef

Vill du arbeta som redovisningschef i en bred roll där du får leda ett engagerat team och samtidigt arbeta operativt med redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med kompetenta och härliga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Strategisk Inköpare av indirekt material och service till Ahlsell

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom strategiskt inköp av indirekt material och service, gärna med inriktning mot Supply Chain och vill vara med på vår utvecklingsresa för att bygga en starkare funktion för Indirekt material och Service? Vi söker en strategisk inköpare som med engagemang, erfarenhet och nyfikenhet vill vara med och skapa resultat hos oss. Är det du? Läs mer om rollen och sök in nedan.

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Insurance Manager for Lynk & Co

It’s not every day that someone launches a new global car brand, but that isn’t what is unusual about Lynk & Co. We are re-defining the entire experience of buying, owning and using a car. Our fast-growing team based in Gothenburg, Sweden, and Hangzhou, China is reshaping mobility as we know it.

Göteborg Share with a friend

Read more

Appointed

Inköpscontroller till Ahlsell

Gillar du att påverka din egen utveckling och vill bidra till ständig förbättring av verktyg och processer? Har du erfarenhet av controlling, kanske i en affärsnära verksamhet inom inköp eller försäljning? Nu söker Ahlsell en inköpscontroller. Är det du? Läs mer om rollen här!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Group Financial Controller till SWEDOL

Vill du vara med på Swedols tillväxtresa och ta koncernen till nästa nivå?
Har du drivet och viljan att utvecklas inom koncernredovisning? Som Group Financial Controller på Swedol får du vara med ”där det händer” och arbeta med kompetenta och engagerade kollegor i en dynamisk verksamhet!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Projektekonom till SKL International

Vill du känna stolthet över din arbetsgivare och arbeta i en internationell och föränderlig miljö? Vill du arbeta med spännande projekt för internationellt utvecklingsarbete? Då är rollen som projektekonom hos SKL International något för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Junior redovisningsekonom till Claremont

Har du några års erfarenhet inom redovisning och vill utvecklas vidare i en roll där du får möjlighet att arbeta brett och på sikt ansvara för flera bolag i en koncern? Trivs du i en föränderlig och social miljö med fart och fläkt? Då är det här en chans du inte vill missa – Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Ekonomiassistent till APL

Är du en nyfiken ekonom som trivs i en roll där du spelar en viktig roll i bolagets helhet? Trivs du i en roll där du får arbete med både kund- och leverantörsreskontra med flera kontaktytor? Då kan rollen som ekonomiassistent hos APL vara din nästa utmaning!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Redovisningsekonom till APL

Har du goda redovisningskunskaper och en förmåga att se både helheten och detaljerna? Söker du en roll där du själv får vara med och påverka i en verksamhet som förbättrar och räddar liv? Då kan rollen som redovisningsekonom till APL vara ditt framtida drömjobb!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Ekonomiansvarig till Coreworkers

Är du en initiativtagande ekonom som söker en möjlighet att forma din egen roll? Som ekonomiansvarig på kommunikationsbyrån Coreworkers blir du en del av ett varmt och välkomnande team som känner stor passion och glädje för det dem gör. Den här chansen vill du inte missa!

Stockholm Share with a friend

Read more