Available jobs

Are you ready for the next step in your career?
Find your next job within Eqonomy & Finance.

Business Controller

Är du en Business Controller som trivs med högt tempo och vill jobba i ett entreprenörsdrivet och familjeägt företag? Är du driven, erfaren och proaktiv? Till Norex International i Göteborg söker vi just nu dig som gillar utmaningar, har rätt mindset och vilja att tillsammans med oss lyfta vår ekonomifunktion till nya nivåer.

Göteborg Application deadline: 9 June, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Ekonomiansvarig

Söker du en nyckelroll i ett mindre spännande expansivt bolag som står för sunda värderingar och framtidstro? Har du tidigare erfarenhet av det brett ekonomiarbetet och trivs i en roll som är hands-on och nära verksamheten? Då kan du vara den vi söker!

Göteborg Application deadline: 1 June, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Office Administrator

Har du erfarenhet inom ekonomi och administration? Hos Synergon får du chansen att jobba i en självständig och varierande roll inom ett bolag som är inriktade mot hälsa och utveckling. Välkommen in med din ansökan!

Göteborg Application deadline: 31 May, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Group Financial Controller

Har du erfarenhet av kvalificerade redovisningsfrågor och vill utvecklas inom koncernredovisning? Har du arbetat med K3 eller IFRS? Motiveras du av att kunna påverka, utveckla och förbättra? Framgångsrika konsultbolaget HiQ växer och söker en Group Financial Controller.

Stockholm Application deadline: 29 May, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Driven ekonomiassistent till Aranäs fastigheter

Trivs du i Kungsbacka och vill vara med att utveckla Kungsbackas framtida expansion? Är du strukturerad, lösningsorienterad och uppskattas för din positiva energi och din goda samarbetsförmåga? Är du dessutom ekonom redo att axla en drivande roll med huvudfokus inom leverantörsreskontra och fakturering? Då har vi tjänsten för dig!

Kungsbacka Application deadline: 29 May, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Accounting Manager Nordic till Vitamin Well

Vitamin Well-koncernen består av drivna personer med intresse, engagemang och hjärta för vår verksamhet. Att arbeta på Vitamin Well innebär att arbeta tillsammans i högt tempo med fokus på innovation och affärsnytta. Det är medarbetarna som gör skillnad varje dag och som är vår främsta konkurrensfördel. Men vår resa har bara börjat. Vill du vara med?

Stockholm Application deadline: 29 May, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Ekonomiassistent till McKinsey & Company

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller motsvarande? Är du intresserad av en dynamisk, internationell, professionell och fartfylld ekonomiassistenttjänst är detta tjänsten för dig! Välkommen till en arbetsplats med högt i tak och inspirerande och drivna kollegor.

Stockholm Application deadline: 30 May, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Didn’t you find a job that suits you?

Welcome to register your CV. Have you registered before and want to make updates? Your information is of course in our system, but we do not use a login anymore. Please fill in your new information, upload your updated CV or LinkedIn profile. It only takes a few quick clicks!

Register

Latest appointed jobs

More appointed jobs

Candidate Service

Do you experience trouble when trying to apply for a job, have questions about your CV, your upcoming interview or want to know more about an ongoing recruitment process? Please contact us!

kandidatservice@eqonomy.se or 010-330 00 75