Skip to content

Vi sätter Sveriges ekonomer i rörelse

Är du i snabbt behov av ekonomer? Ring oss på 08-505 128 31

Vi på Eqonomy är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av kvalificerade ekonomer. Med gedigen branscherfarenhet och hög attraktionskraft hjälper vi kunder, kandidater och konsulter att bygga framtidens ekonomiavdelningar. Vi har dessutom roligt när vi gör det. Eqonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals.

0

Har fått nytt jobb via oss

0

Kandidatmöten varje år

0

Nöjda kunder sedan 2013

Just nu söker vi

Missa inte vår senaste pulsmätning:

Vi tog pulsen på Sveriges ekonomer… igen – här är resultatet!

För att vi ska lyckas matcha ekonomer med verksamheter behöver vi först förstå deras utmaningar. Att enbart lita på magkänslan räcker inte – vi behöver stärka upp den med insikter och data. Ladda ner pulsmätningen här!

Hitta ekonomer

Vi är en långsiktig helhetspartner för dig som behöver stärka upp din ekonomiavdelning. Med vår specialistkunskap inom konsultlösningar och rekryteringar är vi alla ekonomers givna partner. Vi kommer alltid att ge det lilla extra och se till att dina utmaningar blir till möjligheter. Tillsammans bygger vi framtidens ekonomiavdelningar, där kvalificerade medarbetare leder till önskat resultat.

Hitta nytt jobb

Vi hjälper dig som arbetar inom ekonomi att hitta ditt nästa drömjobb. Med engagemang, nyfikenhet och expertis hjälper vi dig att kasta dig ut i det okända. Våra relationer med Sveriges mest attraktiva arbetsgivare gör att vi kan guida dig när du är redo för nästa steg i karriären.

Med fokus på ekonomernas hållbarhet och hälsa

För att du som ekonom ska hålla genom hela arbetslivet med hälsan i behåll. Och för att du som ekonomichef ska kunna attrahera talangerna och nå framgång har vi startat:

Vilka är Eqonomy?

Vi är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi – en nischad aktör som brinner för att tillsätta och guida ekonomer och verksamheter. Med en affärsdriven och personlig metod matchar vi företag och talanger inom ekonomi.

Som ekonomernas givna partner lägger vi stort fokus på att skapa upplevelser i världsklass. Med hög kvalitet, träffsäkerhet och engagemang hittar vi snabbt rätt lösningar. Framtidens ekonomiavdelningar skapas här. Välkommen att bli involverad och inspirerad.

Våra kunder gillar det vi gör!

Vi har över 1 200 nöjda kunder. Så här säger några av dem.

Teamet på Eqonomy började med att lära känna mig som chef, vår organisation och kultur genom noggrann research. Det, tillsammans med en bred kompetens inom ekonomi, har varit en framgångsfaktor och anledningen till att vi anlitar Wise för våra rekryteringar och konsultbehov.

Veronica Ohlsson Bilia

Åsa löste rekryteringen väldigt professionellt. Det kändes som att hon förstod snabbt vad vi sökte. Vi diskuterade lite och hon fångade snabbt upp vilken profil vi sökte, både kompetens- och erfarenhetsmässigt, men även personen i sig

Mathias Heidorn Nobina Sverige

Jag uppskattade processen väldigt mycket och alla fick känna sig delaktiga. Det känns skönt och tryggt att gå via en byrå – ni skötte det väldigt bra

Katarina Gunsell Hjärt-Lungfonden

Våra referenser

Håll ekonomin i rörelse. Kontakta oss!

Kontakta oss så ser vi tillsammans till att arbetslivet blir ett roligt och fartfyllt äventyr!

Bli inspirerad!

Ta del av mer inspiration
Ta del av mer inspiration