Interim redovisningschef

Vill du snabbt ha en ny redovisningschef på plats kan en lösning vara att hyra in en interim konsult via oss under en begränsad period. Då får du fortfarande tillgång till EQonomys unika nätverk av kandidater och samtidigt en erfaren medarbetare med ledaregenskaper – som förstår din affär.

 

Kontakta oss

Anlita en specialiserad interimchef inom redovisning

Att rekrytera en specialiserad interimchef inom just redovisning kan vara ett tidsödande jobb. Våra konsulter står redo att hålla verksamheten flytande under en kort eller lång period, samtidigt som de har de kvalifikationer som behövs för att kunna passa i den här nyckelrollen. Vår långa erfarenhet av att rekrytera inom ekonomi gör att vi är vana att bedöma chefers kompetens och hitta personer som är vana att jobba som konsulter och har förmåga snabbt sätta sig in i en ny verksamhet.

Fördelar med inhyrning av redovisningschef

Ibland kan det vara avgörande att få någon på plats så snart som möjligt för att undvika en vakans. Då är det läge att ta hjälp av vårt nätverk för att hyra en tillfällig redovisningschef som kan hålla ställningarna och avlasta under en viss period – alternativt förändringsprocess. Det går givetvis även bra att göra en hybrid av att både att hyra och rekrytera – för att fylla rollen på kort sikt, medan en mer omfattande rekrytering pågår.

Så fungerar vår interimslösning

Redovisningschef är en tung och viktig roll där den interima kandidaten kommer vara involverad i ert företags kärnverksamhet – och därför är det extra viktigt att hitta kandidater som inte bara är bra på det operativa, utan också kan jobba strategiskt och verkställa de beslut som ledningen tar.

Vi har lång erfarenhet av kompetensförsörjning inom ekonomiområdet, särskilt när det gäller att hitta  tillfälliga lösningar som för er verksamhet framåt. De arbetspsykologiska tester kandidaterna genomgår hjälper er att göra ett fördomsfritt urval och få fram de personer som verkligen matchar er.

Ta hjälp av EQonomy när du behöver en interim konsult med akademisk bakgrund, djup erfarenhet inom redovisning, god kunskap om regelverk och stor social kompetens. Välkommen att höra av dig!

Vanliga frågor och svar

Hur lång tid tar en tillfällig rekrytering av redovisningschef?

En rekrytering brukar ta fyra till sex veckor (plus eventuell uppsägningstid) – medan en interim lösning gör att du kan ha någon på plats inom bara några dagar.

Hur görs uppföljning på en interim lösning?

Vi följer självklart upp projektet löpande och har hela tiden god relation med både kund och konsult för att se till att allt fungerar. Sedan diskuterar vi tillsammans om ni vill att den begränsade perioden ska förlängas eller som i vissa fall där det är möjligt för båda, eventuellt övergå i en anställning.

Hur jobbar ni mot diskriminering?

Våra kandidattester utförs lika för alla och har den stora fördelen att den tryggar en fördomsfri och objektiv bedömning under rekryteringsprocessen.