Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Project Controller till IT-bolag i framkant

Är du lösningsorienterad och en kommunikativ controller som trivs med att ha eget ansvar? Nu söker vi dig som vill arbeta på en dynamisk arbetsplats med högt tempo och höga ambitioner!

Är du lösningsorienterad och en kommunikativ controller som trivs med att ha eget ansvar? Nu söker vi dig som vill arbeta på en dynamisk arbetsplats med högt tempo och höga ambitioner!

Som marknadsledande leverantör i Norden av smarta kassasystem är Extenda ett bolag i framkant och på stark tillväxt. Bolaget har svenska och internationella framgångsrika företag som sina kunder och Extendas plattform används idag av drygt 7 000 butiker i mer än 30 länder. I denna roll rapporterar du direkt till Head of Professional Services och sitter med i ledningsgruppen för Professional Services. Extendas kontor är beläget mitt i city.

 

Om rollen

Som Project Controller bidrar du proaktivt till arbetet att säkerställa och ansvara övergripande för projektekonomin inom avdelningen Professional Services. Detta genom att arbeta med prognoser, uppföljning, rapportering, finansiella bedömningar och analys kring de olika projekten. Du arbetar nära företagsledningen, områdeschefer och ekonomiavdelningen med att sätta planer och strategier för att på detta sätt kvalitetssäkra processer och uppsatta mål.

Tjänsten passar dig som är självgående, gillar att ta ansvar och vill ha ett stort utrymme till utveckling och vara med och bidra till ständig förbättring av verktyg och processer. I huvudsak kommer du att arbeta med följande:
 

  • Ta fram globala kostnads- och intäktsprognoser för Professionell Services
     
  • Följa upp projektekonomi, såsom resursutnyttjande, pipeline och andra nyckeltal och mätetal för att identifiera affärstrender och driva förbättring
     
  • Utvärdera och analysera befintliga affärsprocesser för att driva effektivitet
     
  • Övervaka resursplanering och resursallokering för avdelningen

 

Vem är du?

Vi söker dig som idag jobbar som Controller eller Project Controller och har minst 3 års erfarenhet inom området. Du är civilekonom eller har liknande högskoleutbildning och vi utgår från att du har en stark analytisk förmåga och är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad person.

Vidare trivs du i en ambitiös och energifull miljö där tempot är högt. Du är en resultatdriven person som är van att ta fullt ansvar för din uppgift och självmant leda dina egen processer och projekt. Då kontaktytorna är många är det även viktigt att man är en kommunikativ och tydlig person.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Extenda med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

 

Om Extenda

Extenda är en svensk global leverantör av smarta kassasystem. Verksamheten startade i Stockholm 1983 och idag 34 år senare har bolaget många framgångsrika svenska och internationella kunder. Idag använder drygt 7 000 butiker i mer än 30 länder Extendas plattform och bolaget hanterar 33 000 kassor. Mer än 75% av dagligvaruköpen, mer än 30% av klädinköpen och mer än 50% av läkemedelsförsäljningen i Sverige görs genom Extendas system.

Extenda har blivit utsedd till Gasellföretag både 2004 och 2005 och är marknadsledande i Norden på kassasystem för dagligvaruhandeln, modeföretag och fackhandelskedjor. Extendas system stödjer försäljning genom flera kanaler såsom kassa, självscanning, mobila kassor och integration med e-handelssystem.

För mer information om Extenda, gå in på www.extenda.com