Skip to content

Ekonomiassistenter till vårt konsultnätverk i Skåneregionen

Skåne
Visa ditt intresse för våra kommande uppdrag som ekonomiassistent i Skåneregionen. Vi har långa och korta uppdrag och flera av våra uppdrag leder till fast anställning hos kund.

Till våra kunder söker vi ständigt efter duktiga och engagerade ekonomer. Våra uppdrag kan variera i längd, alltifrån 3 månader upp till 1,5 år. Ibland finns det också möjlighet till fast anställning hos våra kunder efter konsultuppdragets slut. Våra kunder finns i hela Skåneregionen och uppdragen är framförallt på heltid men ibland får vi också in deltidsuppdrag.

Ditt uppdrag
Som ekonomiassistent tillhör du våra kunders ekonomiavdelning och har vanligtvis flera varierande arbetsuppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma som ekonomiassistent är:

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar av balanskonton
  • In- och utbetalningar

Vanligtvis tillhör du en större ekonomiavdelning med flera ekonomiassistenter som du dagligen samarbetar med.

Din bakgrund
Vi söker dig som har mellan 1- 5 års erfarenhet av en roll som ekonomiassistent och det är mycket meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har erfarenhet från ett eller flera större affärssystem samt goda kunskaper i hela Officepaketet och då framförallt i Excel. Det är till dig fördel om du har goda kunskaper i engelska, i tal och i skrift.

Som person är du glad och positiv samt har lätt för att samarbeta med andra. Du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och trivs i en föränderlig miljö med högt tempo. Du är en prestigelös person som är van att arbeta högt och lågt samt ständigt lösa problem.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har några frågor om våra uppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Emma Rehn, emma.rehn@wise.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal