Cookie Settings Our site uses cookies in order for the site to function properly and for your user experience to be even better. You can read more about them use and control their settings.
Skip to content

Ekonomiassistent till längre uppdrag, Bromma.

Stockholm
Ansök senast 31 Jan 2023
Ekonomiassistent för längre uppdrag i Stockholm. Interimsuppdrag med start omgående och sträcker sig minst ett år, heltid.

Har du tidigare erfarenhet som ekonomiassistent? Tycker du om administrativt arbete och har ett intresse för ekonomisystem?

Då har du hittat rätt!

Vi söker nu till vår uppdragsgivares ekonomiavdelning en ekonomiassistent som vara med kan axla en bred roll med många arbetsuppgifter. Det är ett längre konsultuppdrag där personen som kommer in får vara med och utveckla ekonomiavdelningen.
Start på uppdraget är omgående och sträcker sig minst 1 år – heltid.

Exempel på arbetsuppgifter:
– In- och utbetalningar
– Fakturering
– Kravhantering
– Löpande kundkontakt
– Bokföring och avstämning
– Tunga transaktioner

Kvalifikationer och erfarenheter:

För detta uppdrag ser vi gärna att du har cirka 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och känner dig trygg i rollen som ekonomiassistent.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.
Meriterande om du har erfarenhet inom bank.

Utöver de arbetsuppgifter som beskrivits ovan ser vi gärna att du är en person som är utåtriktad och inte är rädd för att hugga tag där det behövs. Du tycker om när det händer mycket och kan hålla flera bollar i luften samtidigt.
Tjänsten innebär mycket kundkontakt och det därför är meriterande om du har en känsla för service.

Placering: Stockholm, Bromma.

Om annonsen har väckt ditt intresse bör du inte tveka med att skicka in din ansökan!

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Matilda Zimdahl, på tfn 076 620 29 84.

När du blir en av oss

Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Eqonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök idag!

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.

Varmt välkommen att söka!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb