Nyutexaminerad ekonom som vill starta karriären!

Solna Konsultuppdrag

Jag letar just nu efter dig som är en nyutexaminerad ekonom och som vill kickstarta din karriär hos en av Stockholms trevligaste ekonomiavdelningar!

Sök rollen Senast 30 augusti, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Vår uppdragsgivare med säte i Solna, är ett väletablerat varumärke och ledande inom bilbranschen och de är på jakt efter dig som nyligen har tagit din kandidatexamen i företagsekonomi och som vill axla en roll som ekonomiassistent på bolagets leverantörsreskontraavdelning. De erbjuder dig en spännande, modern och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Vår uppdragsgivare tillämpar ett flexibelt arbetssätt där man kommer arbeta såväl från hemmakontoret som på plats. Tjänsten ska tillsättas så snart vi hittar rätt personen gärna i slutet av augusti/början av september. Uppdragslängden är sex månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är heltid där flexibla tider och frihet under ansvar tillämpas.

Arbetsuppgifterna består av distribution, kontering och periodisering av leverantörsfakturor.

För detta uppdrag är vi på jakt efter dig med intresse av att få mer erfarenhet av ekonomiarbete och som gärna vill komma till ett större bolag med många transaktioner och som erbjuder karriärmöjligheter. Vår uppdragsgivare sitter i nya fina lokaler och är ett härligt gäng kollegor med väl fungerade rutiner och fin sammanhållning.

Hoppas att vi väckt ditt intresse och att du nu känner dig intresserad av att visa intresse för tjänsten. Vi kan varmt rekommendera detta uppdrag då tidigare konsulter har trivts väldigt bra hos uppdragsgivaren. Du får gärna ringa mig Iren Sayar om du har några frågor om tjänsten, jag nås på tfn 073-521 65 53.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök idag!

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.

Varmt välkommen att söka!

Sök rollen Senast 30 augusti, 2022

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Iren Sayar

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 augusti, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Senior Utbildare

Är du en passionerad ekonom med erfarenhet inom bank? Är du pedagogisk och vill utvecklas i en roll där du på ett glädjefyllt sätt får vara med och utbilda och utveckla andra? Just nu söker Bonanza Education en Senior Utbildare som vill vara med på deras fortsatta framgångsresa.

Stockholm Sista ansökningsdag: 15 september, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Financial Administrator till Kreab Worldwide

Är du en driven ekonom som älskar att lära dig nya saker och som brinner för att hitta smartare och mer effektiva arbetssätt? Kreab Worldwide är ett bolag i tillväxt som utöver huvudkontoret i Stockholm numera har 24 kontor runt om i världen. Här erbjuds du möjlighet till utvecklande arbetsuppgifter och du får bli del av ett internationellt företag. Kom och väx med Kreab Worldwide!

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 september, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Gruppchef Ekonomi

”Är du en trygg ledare som letar efter nästa utmaning? Har du god erfarenhet av att arbeta med hela ekonomiprocessen och vill du vara del av ett företag mitt i en spännande tillväxtresa? Då kan detta vara tillfället du inte vill missa!”

Sista ansökningsdag: 5 september, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Business Controller till Yamaha Motors

Yamaha is currently looking for a new Business Controller, eager to take their Marine division to the next level. You’ll be the go-to person within the organization for budget, forecasting & business analysis among other things, and will be able to have instant impact in the organization.

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 september, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök