Kvalificerad redovisningsekonom långt uppdrag

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en erfaren redovisningsekonom som gärna vill axla ett långt uppdrag som ekonom hos en av våra kunder? Kolla in denna tjänst!

Sök rollen Senast 27 augusti, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Kollektivavtal

Kvalificerad redovisningsekonom långt uppdrag

Eqonomy söker nu en Kvalificerad redovisningsekonom för ett interimsuppdrag för ca ett år med start mitten av sept. Bolaget har sitt huvudkontor i Söderort. Som kvalificerad redovisningsekonom har du ett brett arbete med eget ansvar, där det finns möjlighet att fördjupa sina kunskaper inom redovisning.

Din roll 
Som kvalificerad redovisningsekonom tillhör du ett team med fem kollegor och rapporterar till redovisningschefen. I rollen kommer du arbeta med kvalificerad redovisning och redovisningsfrågor för verksamheten, men även ha ett ansvar för controlling kopplad till Overhead.

Ansvarsområden:

  • Löpande redovisning samt bokslut
  • Upprätta årsredovisning och inkomstdeklaration enligt K3-regelverket
  • Kvalificerade redovisningsfrågor rörande skatt, moms, pensioner och semesterlöneskuld
  • Analysera och prognosticera pensionsskuld
  • Ansvar för IRFS-frågor, framför allt rörande pensioner och leasing
  • Självständigt driva uppföljning och prognos av bolagets OH-funktioner
  • Medverka i förbättringsprojekt inom redovisningsavdelningen

Din bakgrund och person
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet och god problemlösningsförmåga samt kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Du kan självständigt arbeta med löpande redovisning, avstämningar och kvalificerade redovisningsfrågor samt upprätta bokslut i enlighet med K3-regelverket. Du har en förståelse för skatte- och momsfrågor, pensioner och semesterlöneskuld och är öppen för att ytterligare fördjupa din kunskap här. Då du i denna roll även arbetar en del med controlling ser vi även erfarenhet av detta som meriterande. Du har generellt goda kunskaper i Officepaketet och Excel samt erfarenhet av olika ekonomisystem.

Placering: Västberga, finns möjligheten att arbeta på distans.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Har du frågor om rollen kontakta Shadi Mårtensson, Shadi.Martensson@Eqonomy.se . För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Sök rollen Senast 27 augusti, 2022

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Shadi Mårtensson

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 augusti, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Senior Utbildare

Är du en passionerad ekonom med erfarenhet inom bank? Är du pedagogisk och vill utvecklas i en roll där du på ett glädjefyllt sätt får vara med och utbilda och utveckla andra? Just nu söker Bonanza Education en Senior Utbildare som vill vara med på deras fortsatta framgångsresa.

Stockholm Sista ansökningsdag: 15 september, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Financial Administrator till Kreab Worldwide

Är du en driven ekonom som älskar att lära dig nya saker och som brinner för att hitta smartare och mer effektiva arbetssätt? Kreab Worldwide är ett bolag i tillväxt som utöver huvudkontoret i Stockholm numera har 24 kontor runt om i världen. Här erbjuds du möjlighet till utvecklande arbetsuppgifter och du får bli del av ett internationellt företag. Kom och väx med Kreab Worldwide!

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 september, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Gruppchef Ekonomi

”Är du en trygg ledare som letar efter nästa utmaning? Har du god erfarenhet av att arbeta med hela ekonomiprocessen och vill du vara del av ett företag mitt i en spännande tillväxtresa? Då kan detta vara tillfället du inte vill missa!”

Sista ansökningsdag: 5 september, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Business Controller till Yamaha Motors

Yamaha is currently looking for a new Business Controller, eager to take their Marine division to the next level. You’ll be the go-to person within the organization for budget, forecasting & business analysis among other things, and will be able to have instant impact in the organization.

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 september, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök