Senior Business Controller till stort IT-företag

Stockholm Konsultuppdrag

Är du interim Senior Business Controller och intresserad av nytt uppdrag? Kolla in denna tjänst

Sök rollen Senast 9 juli, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till en av våra kunder i inom IT-branschen söker vi en interim business controller med möjlighet att axla ett nytt uppdrag gärna med start så snart som möjligt, senast i augusti. Uppdraget sträcker sig minimum sex månader. Vår kunds kontor är placerat i Göteborg där man behöver vara på plats ca 2 dagar i månaden men i övrigt kan arbeta från annan ort.

Arbetsuppgifter

Vi söker en affärsinriktad och operativ Business Controller för en bred roll där du har ett övergripande ansvar för regionens ekonomi, budget- och prognosprocess, uppföljning och analys för att stötta och driva verksamheten framåt.

  •  Business partner till affärsområdeschef och enhetschefer.
  •  Vara ett naturligt bollplank/stöd till enhetschefer i diverse ekonomiska frågor 
  • Upprätta rapporter och analyser 
  • Ansvara för budget- och prognosarbete inom dina enheter
  • Delta i månadsbokslut och rapportering samt interna projekt
  • Förekommande ad-hoc uppgifter

Din bakgrund och person

Vi söker dig som har examen, erfarenhet inom ekonomi och ca 3-5 års erfarenhet av kvalificerat controllerarbete. Du har god förståelse för ekonomistyrning, analyser och uppföljning av verksamheten. Du trivs med att jobba nära verksamheten och ha en aktiv roll som business partner. Du har tidigare varit involverad i budget/prognosarbete. Att vara ett naturligt stöd för regionchefen och att bidra till att utveckla hela företaget är en självklar del i uppdraget.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet från tjänsteföretag eller it-företag är detta meriterande. Ditt systemintresse är stort, och du ser det som en naturlig del av rollen att ständigt utveckla bolagets system och löpande processer.

Placering: Göteborg, finns möjligheten att arbeta på distans

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Har du frågor om rollen kontakta Shadi Mårtensson Shadi.Martensson@Eqonomy.se . För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Sök rollen Senast 9 juli, 2022

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Shadi Mårtensson

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 9 juli, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Ekonomisk förvaltare

Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar – och det har vi börjat förändra. Vill du vara med på resan?

Uppsala Sista ansökningsdag: 16 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Ekonomisk förvaltare

Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar – och det har vi börjat förändra. Vill du vara med på resan?

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök